CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Δεν κατάφερε να λύσει το παζλ με τα μάτια κλειστά κι αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Την τελευταία του μέρα στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο βίωσε ένας παίκτης της πράσινης ομάδας, καθώς στο τέλος του νέου επεισοδίου που μεταδόθηκε από το ΣΚΑΪ την Παρασκευή, θα αποχωρούσε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας στο συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου. Εκεί, όλοι, συμπεριλαμβανομένου του τηλεοπτικού κοινού, θα ανακάλυπταν ποιος θα σταματούσε το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο σε αυτό το σημείο.

Οι παίκτες της πράσινης ομάδας κλήθηκαν πρώτοι να επιλέξουν το πιο αδύναμο μέλος τους για να το βάλουν στον τάκο. Τα ονόματα του Μιχάλη και του Στέφανου ήταν αυτά που ακούστηκαν περισσότερες φορές, όταν ο Γιώργος Λιανός διάβαζε τις ψήφους των παικτών. Στις υποψηφιότητες προστέθηκε και ο Βλαδίμηρος, με αποτέλεσμα ένας από τους τρεις να αναγκαστεί λίγο αργότερα να εγκαταλείψει το όνειρο του Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, ο Στέφανος, ο Μιχάλης και ο Βλαδίμηρος έπρεπε να λύσουν ένα παζλ με κλειστά μάτια, προσπαθώντας να το ολοκληρώσουν στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Ωστόσο, ο Στέφανος Βλάχος δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει έγκαιρα, γεγονός που τον οδήγησε στην αποχώρηση του το βράδυ της Παρασκευής από το ριάλιτι επιβίωσης. «Πολλοί έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα τους» τόνισε ο ίδιος πριν πει αντίο.

Related Articles

Ρόμα – Γιουβέντους 1-1: Οι Μπιανκονέρι »ψαλίδισαν» τις ελπίδες των «Ρωμαίων» για Champions League

Bury

Χωρίς το κορυφαίο “Plaid+” το νέο Tesla Model S.

cars

Μπορέλ: Εάν το Ισραήλ συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα θα ασκήσει πίεση στη σχέση του με την ΕΕ

cars

Στις «Ημέρες Καριέρας» στον Πειραιά ο πρωθυπουργός – «Προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές»

cars

Αταμάν: «Προσπαθούμε για μια πολύ σημαντική μεταγραφή αλλά δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του παίκτη»

cars

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών με την Άστον Βίλα στο Europa Conference League

cars

Ευρωπαίος Ολυμπιακός και στο χάντμπολ: Προκρίθηκε στον τελικό του European Cup

cars

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας;

cars

BMW M3. Για πρώτη φορά διαθέσιμη και ως τετρακίνητη.

cars