CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Ο Γκιουλέκας έκανε την ανατροπή και κέρδισε το πολυτελές αυτοκίνητο

Τον τελευταίο στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο πραγματοποίησαν οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor.

Δύο μόλις 24ωρα πριν τον τελικό, που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή της σεζόν, ο Ντάνιελ Νούρκα, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το πολυτελές αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο το reality επιβίωσης.

Νωρίτερα, οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν για τελευταία φορά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, που τους φιλοξένησε για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Εκεί έγινε και το «καθιερωμένο» γκρέμισμα της καλύβας, με τους τέσσερις φιναλίστ να αποχαιρετούν το μέρος και να μοιράζονται τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους.

Αφού συνομίλησαν μεταξύ τους και με τον Γιώργο Λιανό για όσα πέρασαν αυτούς τους έξι μήνες στο παιχνίδι, οι τέσσερις παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης για τελευταία φορά, διεκδικώντας ένα αυτοκίνητο. Ο Ντάνιελ Νούρκα ξεκίνησε το αγώνισμα με προβάδισμα 8 ζωών έναντι των υπολοίπων, ενώ ο πρώτος που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία ήταν ο Φάνης Μπολέτσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που βγήκε εκτός ανταγωνισμού αμέσως μετά και το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ο 29χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να είναι ο νικητής της αναμέτρησης και εκείνος που θα δει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο να τον περιμένει στο Γαλάτσι.

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του στο Survivor ο Γιώργος Γκιουλέκας, σημειώνοντας με χιούμορ πως, εάν το αυτοκίνητο είναι αυτόματο, θα αναγκαστεί να το παραχωρήσει στη μητέρα του.

Related Articles

Έτοιμο το Πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις

cars

Διευκρινίσεις για τον πατέρα που κατήγγειλε την κακοποίηση του γιου στη Νίσυρο – «Εκκρεμούσε απόφαση απαγόρευσης εισόδου στη χώρα»

cars

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Το χρονικό της τραγωδίας

cars

Τη λίμνη της Καστοριάς, δεν την χαζεύεις μόνο

cars

Κανένα σχόλιο από το Κρεμλίνο για τις πληροφορίες περί βασανιστηρίων στους συλληφθέντες για το μακελειό στη Μόσχα

cars

Dacia Duster Pick-Up. Δυστυχώς, αποκλειστικά στη Ρουμανία.

cars

O Μπαπέ αγοράζει την έπαυλη του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη – Θα δώσει 18 εκατ. ευρώ

Bury

Το Dacia Sandero Stepway έρχεται αντιμέτωπο με τον… τάρανδο.

cars

Formula 1: Νικητής και στη Βραζιλία ο Φερστάπεν

cars