CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι – Η μια παίκτρια φεύγει από μόνη της κι η άλλη ηττήθηκε στον τάκο

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου κι εκεί, όλοι, συμμετέχοντες και τηλεθεατές, ενημερώθηκαν για τα… δυσάρεστα νέα.

Νωρίτερα στο ίδιο επεισόδιο η Κερασιώτη είχε ανακοινώσει την οικειοθελή της αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για «προσωπικούς λόγους». Ένα πλήγμα που η κίτρινη ομάδα θα έπρεπε να διαχειριστεί από την επόμενη ημέρα.

Tο έπαθλο του χθεσινού αγωνίσματος κέρδισε η Πράσινη ομάδα που έπαιξε καλύτερα.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιο πρόσωπο θα ακολουθούσε το νεαρό μοντέλο στην Ελλάδα με την επόμενη πτήση από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Μετά την ψήφο της κίτρινης ομάδας, η Χριστιάνα ένιωσε την ανάγκη να χρησιμοποιήσει το τοτέμ ασυλίας για να «απαλλαγεί» από τον φόβο να βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος απέσπασαν τρεις αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο του Survivor. Η Χριστιάνα συγκέντρωσε μόλις δύο ψήφους, και ο Γιώργος Λιανός της επισήμανε ότι είχε κάνει λάθος που χρησιμοποίησε το τοτέμ ασυλίας.

Στην τριάδα των υποψηφίων προστέθηκε η Μαρία Κερασιώτη, με τον παρουσιαστή του Survivor να σημειώνει ότι δεν της δόθηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής από την ομάδα της.Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η στιγμή για τη μονομαχία των τριών, με τη Μαρία Κερασιώτη να είναι αυτή που ηττήθηκε από τους δύο αντιπάλους της, αναγκάζοντάς την να αφήσει πίσω της το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Related Articles

Το Ισραήλ επιτίθεται ξανά στο βόρειο τμήμα της Γάζας και διέταξε νέα εκκένωση

Bury

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Κιλκίς

cars

O Μάρκος Σεφερλής καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν μπήκε στο Ηρώδειο

Skoda Kushaq. Ένα μικρό SUV για την Ινδία.

cars

Nissan – με έντονη παρουσία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023

cars

Την ενιαία αγορά σχολίασαν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν στο debate

Bury

Kia EV6. Με προχωρημένη αισθητική

cars

Μητσοτάκης: Η Ρωσία υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη – Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί στην εξεύρεση αμυντικών πόρων

Σε θέση… μάχης οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου για πιθανή «έφοδο» της ΕΛΑΣ με στόχο να γίνουν εξώσεις

cars