CARSNEWS
AUTONEWS

Tv Queen – Ξέσπασε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τις κριτικές: «Έχουμε ακούσει πάρα πολλά, πολεμικούς χαρακτηρισμούς»

Στον τελικό του TV Queen με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε, ασφαλώς, το παρών η Κατερίνα Γκαγκάκη τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αυτού επεισοδίου του ριάλιτι, ωστόσο, η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης και καθηγήτρια της ακαδημίας θέλησε να κάνει μια αναφορά στα πυρά που δέχθηκε το εν λόγο πρότζεκτ.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν όσα είπε η Τζένη στην τελευταία της δοκιμασία, μια εξομολόγηση ψυχής για τα δύσκολα που πέρασε στη ζωή της η οποία δεν θα μπορούσε παρά να συγκινήσει σύσσωμη την επιτροπή. «Από τα πιο συγκλονιστικά περιστατικά που θυμάμαι είναι όταν μια μέρα με πέταξαν οι συμμαθητές μου από μεγάλο ύψος στη θάλασσα».

«Την ημέρα εκείνη έχασα την ακοή μου από το ένα μου αυτί και δεν επανήλθε ποτέ. Φοβόμουν, ένιωθα μοναξιά, απελπισία και ήμουν συνεχώς θλιμμένη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Tv Queen.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπογράμμισε απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια αλλά και στις διαγωνιζόμενες του TV Queen πως «έχουμε ακούσει πάρα πολλά σχόλια, έχουμε ακούσει κριτική, έχουμε ακούσει πολλά, πάρα πολλά. Έχουμε δει χαρακτηρισμούς πολεμικούς, μια ατμόσφαιρα μη φιλόξενη και θεωρώ ότι αυτό το οποίο είδαμε τώρα (σ.σ. η τελευταία δοκιμασία της Τζένης) είναι η απάντηση σε οτιδήποτε έχουμε ακούσει. Είναι από τα πράγματα που άξιζε τον κόπο να περάσουμε όλη αυτή τη διαδικασία».

Related Articles

«Ανεπιθύμητος στο χωριό μας» λένε οι κάτοικοι για τον δεσπότη που αρνήθηκε να «διαβάσει» τη 17χρονη Νικολέτα

cars

Αποκλεισμένο για 6η μέρα λόγω μεγάλης κατολίσθησης το χωριό Διστράτο Κόνιτσας

Bury

Διάταγμα Πούτιν για την απάντηση της Μόσχας σε πιθανή κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων από τις ΗΠΑ

Bury

Ψάχνουν σε χαράδρες και απόκρημνα σημεία στην Αμοργό για τον Αμερικανό που αγνοείται – Άφαντος για 13η ημέρα

cars

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ, ήθελα απλώς το φυτίλι για να ξαναπάρω φωτιά

cars

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά – Πέθανε ο πατέρας της

cars

«Γεννήθηκα σε ένα γυναικείο σώμα, αλλά ήξερα ότι είμαι άνδρας» – Η εξομολόγηση του Άγγελου για τη διαδικασία της φυλομετάβασης

cars

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 8μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

cars

Mercedes A-City: Νέο μικρό το 2022

cars