CARSNEWS
AUTONEWS

Αντέδρασαν σε εκπομπή με τις δηλώσεις Κασσελάκη: «Προσευχόταν να μην είναι γκέι; – Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

«Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Fipster και προκάλεσε αντιδράσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του εξέφρασαν τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντέδρασαν στον αέρα του Mega με τις δηλώσεις του – «Προσευχόταν να μην είναι γκέι;» – «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

«Τι να σχολιάσουμε τώρα σε αυτό το κομμάτι;», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Πραγματικά, εγώ στο άκουσμα αυτής της δήλωσης, δεν ξέρω τι να πρωτοπιάσω. Το ότι προσευχόταν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι, λες και είναι ασθένεια το να είσαι γκέι; Συνήθως προστρέχουμε στους Αγίους για να μας βοηθήσει στην υγεία μας. Ζητά τη βοήθεια του Αγίου για να μην είναι γκέι;».

Ο Πάνος Κατσαρίδης πρόσθεσε: «Προφανώς τον πίεζε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει, λόγω του περίγυρού του, λόγω της κοινωνίας; Προφανώς αυτό ήταν το θέμα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε επίσης: «Και τέτοιες απόψεις θεωρώ εγώ ότι δεν είναι σωστό να ακούγονται. Το να προσεύχομαι να μην είμαι γκέι;  Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι ξένο προς την αριστερά, η σύνδεση με την εκκλησία, οπότε και μόνο του αυτό να το λέει ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τους λόγους του. Ψηφοθηρικά μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εμένα μου χτυπάει άσχημα το ότι για να μην είμαι γκέι, προσεύχομαι στους Αγίους».

Related Articles

Η πρώτη αντίδραση του Λευκού Οίκου για την καταδίκη του Τραμπ – «Σεβόμαστε τον νόμο, δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο»

Bury

Η πρώτη BMW 2 Series Gran Coupe ετοιμάζεται για το Los Angeles.

cars

Κλείνει ο εναέριος χώρος του Ισραήλ – Η ισραηλινή El Al Airlines ακύρωσε 15 πτήσεις στις 13 και 14 Απριλίου

Bury

Στους δρόμους οι κάτοικοι της Νάπολης – Συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις τρόμαξαν τους πολίτες

cars

«Απογειώθηκαν» οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στην Ελλάδα τους πρώτους πέντε μήνες του 2024 – Εντυπωσιακό το ρεύμα από τις ΗΠΑ εφέτος

Seat  Leon. Διαθέσιμο και με δίλιτρο TSI κινητήρα 190 ίππων και DSG κιβώτιο

cars

Τρόμος στη Γερμανία μετά τις απειλές του ISIS για χτυπήματα στα γήπεδα του Euro 2024

Bury

Ο ισραηλινός στρατός ενέτεινε τις επιδρομές του στη Γάζα – Σε 31 ανήλθαν οι νεκροί σε σπίτι στη Νουσεϊράτ

Bury

Opel Crossland. Με νέο design και χωρίς το “X” πλέον!

cars