CARSNEWS
AUTONEWS

Απόστολος Γκλέτσος για μετανάστες: Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες

Μια απίστευτη πρόταση κατέθεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, σχετικά με το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα κάλεσε το ελληνικό κράτος να… εισάγει ιερόδουλες από τους τόπους από τους οποίους κατάγονται οι μετανάστες ώστε «να μην πάνε να γίνουν φονιάδες, γιατί βγαίνουν οι τεστορόνες από τα αυτιά».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στο Astra Tv και την εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα: «Φέρνουν διάφορους και λένε περάστε στη χώρα. Και δεν φροντίζουν πως αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε έναν οίκο ανοχής, γιατί οι οίκοι ανοχής δεν τους βάζουν γιατί έχουν λένε κάποια μυρωδιά. Το πρώτο που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν, γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Για να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, γιατί βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά.

Το πρώτο, φέρνεις 18άρηδες εδώ μέσα και δεν τους έχεις καλύψει αυτό. Με άδεια κανονικά. Φέρνεις 18άρηδες και τους έχεις 1 – 2 χρόνια χωρίς να ξέρουν πού θα πάνε γι’ αυτό το θέμα τους; Τι θα κάνουν αυτοί; Τους οπλίζεις. Θα γίνουν βιαστές».

Το απόσπασμα από το 53:40 και έπειτα:

Related Articles

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνελήφθη έξω από το Malmo Arena

cars

Κόρινθος κατά Κούγια: Δεν υποκύπτουμε σε καπρίτσια και λεονταρισμούς

cars

Volkswagen Transporter. Έγινε εβδομήντα ετών

cars

Έρευνα για σεξουαλικές βιαιότητες στις ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας

Bury

Η Μαρία Μενούνος επισκέφτηκε μαζί με την κόρη της Αθηνά το χωριό της, τον Άκοβο Αρκαδίας

cars

«Έπαθε κρίση πανικού και στη συνέχεια λιποθύμησε» – Πώς έγινε η επίθεση στη νεαρή κοπέλα στην Ερμού από άγνωστό της άντρα

Bury

Audi RS4 v AMG C63 v BMW M3: Η μάχη των γερόλυκων με τους V8!

cars

Abarth. Γενέθλια 70 ετών για τη διάσημη εξάτμισή της

cars

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρ. Ράμμος λειτούργησε πάντοτε ως πραγματικός θεματοφύλακας του Συντάγματος

wp_update-GSkibItV