CARSNEWS
AUTONEWS

Γερουλάνος: «Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία πιστεύει και στο αποτέλεσμα, συγχαίρω Ανδρουλάκη, Δούκα που πέρασαν στον 2ο γύρο»

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνάνε στον δεύτερο γύρο ανέφερε ενώ συνεχάρη και τους άλλους συνυποψηφίους του «για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ».

«Δεν περιμένουν οι πολίτες από μένα να πω ποιος θα κερδίσει στον επόμενο γύρο. Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις επόμενες εκλογές» είπε σε άλλο σημείο.

« Δεν νομίζω ότι περιμένουν από μένα να πω ποιος θα κερδίσει στον επόμενο γύρο. Η μάχη είναι ακόμα ανοιχτή. Και βεβαίως και το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου θα είναι σεβαστό» σημείωσε.

Related Articles

Ο καιρός σήμερα 19/9/2024

Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία

deleted-w9i2FI7l

Μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές χωρίς πόλωση απηύθυναν Πλεύρης, Παππάς και Κατρίνης

cars

Τι συμβαίνει όταν μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύεται σε μια χώρα – Το παράδειγμα της Ινδίας με το Tik Tok

Bury

Τζόκερ 18/07/2024: Οι τυχεροί αριθμοί για το 1.000.000 ευρώ

wp_update-GSkibItV

Τσιάρας: Απαιτείται νέα λογική στη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης

wp_update-GSkibItV

Πότε θα πρέπει να επισκεφθείτε την εφορία για δήλωση ακινησίας οχήματος – Τι ισχύει σε περίπτωση κλοπής, μεταβίβασης

cars

Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει, είναι αυτό που λέμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα»

Bury

Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια και οι φίλοι της την συγκρίνουν με τον Όζι Όζμπορν – «Είσαι η νέα πριγκίπισσα του σκότους»

Bury