CARSNEWS
AUTONEWS

Ε.Ψυχούλη: Κάνω συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή – Θα αφορά τις γυναίκες και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη

Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» το πρωί της Τρίτης 04/06 όπου παραχώρησε συνέντευξη στη Μαίρη Αργυριάδου σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασεις αλλά και πιθανή συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση.

«Η τηλεόραση δεν με στρέσαρε, δεν έβλεπα ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, τα θεωρώ ηλιθιότητα. Στον τομέα μου δεν έπαιζε ρόλο η τηλεθέαση και ποτέ δεν έκανα αυτού του είδους την τηλεόραση. Κάνω συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή, αλλά δεν θα είναι γαστρονομικό. Θέλω και μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι εκπομπή και θα αφορά τις γυναίκες. Θα είναι εβδομαδιαία εκπομπή και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη», είπε η ίδια.

Η Ελένη Ψυχούλη έπειτα τόνισε: «Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Παπακώστα που είπε ότι 10 λεπτά μαγειρικής σε εκπομπή δεν φτάνουν. Ο σεφ κακοποιείται σε μια εκπομπή. Οι εκπομπές δεν δίνουν χρόνο ούτε στον μάγειρα να εκφραστεί, ούτε στη συνταγή να εξελιχθεί σωστά».

Related Articles

Αυξήθηκαν κατά 26% οι πωλήσεις καινούργιων οχημάτων τον Ιούλιο του 2023

cars

Kia EV9 Concept. Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia.

cars

Το μαύρο διαμάντι της Bugatti είναι επιτέλους έτοιμο!

cars

Russ Cook, o άνθρωπος που έτρεξε όλη την Αφρική μέσα σε 352 ημέρες

cars

Έφτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά

Bury

Nissan. Το μέλλον συναντά τη παράδοση στη CES

cars

Το μυστικό των Φινλανδών που τους κάνει τους πιο ευτυχισμένους στον κόσμο

Bury

Ένα 24ωρο στη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ

cars

Νέο Peugeot 3008. Δείχνει τα δόντια του…

cars