CARSNEWS
MOTONEWS

Η BMW παρουσίασε το πιο στιλάτο ηλεκτρικό scooter- Εμφάνιση και λειτουργικότητα σε άλλο επίπεδο

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ

BMW CE 02 x VAGABUND
BMW CE 02 x VAGABUND BMW

Στη νέα δημιουργία της BMW Motorrad, η φουτουριστική σχεδίαση συναντά μία ρετρό αύρα και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Ενώ η διεθνής custom σκηνή γύρω από την BMW Motorrad εστιάζει κυρίως στα μοντέλα της σειράς Heritage BMW R 18 και BMW R 12 nineT με εμπνευσμένη δημιουργικότητα, υψηλά επίπεδα δεξιοτεχνίας και νέες ιδέες, η Αυστρία έχει αναπτύξει τώρα ένα εξαιρετικό project που βασίζεται στο BMW CE 02.

BMW CE 02 x VAGABUND
BMW CE 02 x VAGABUND BMW

Σε συνεργασία με την BMW Motorrad Austria στο Σάλτσμπουργκ, το Design & Makers Studio VAGABUND στο Γκρατς δημιούργησε το BMW CE 02 x VAGABUND – ένα στιλάτο eParkourer βασισμένο στο BMW CE 02 που προορίζεται για αστική χρήση. To custom bike που κατασκευάζεται στην Αυστρία όχι μόνον εντυπωσιάζει με τη μοναδική φουτουριστική του σχεδίαση αλλά και με διάφορα λειτουργικά “ρετρό” στοιχεία.

BMW CE 02 x VAGABUND
BMW CE 02 x VAGABUND BMW

Τα στοιχεία αυτά σχεδιάστηκαν με μοντέρνο, φρέσκο στυλ και εστιάζουν σε ένα νεανικό target group. Για παράδειγμα, η μουσική ενσωμάτωση του “OB-4 Magic Radio” από το “Teenage Engineering” υπογραμμίζει τη νεανική και δημιουργική φιλοσοφία των custom bikes. Η ηλεκτρική “εξάτμιση” χρησιμεύει ως πρακτικό και εξόχως ελκυστικό στιλιστικό στοιχείο.

BMW CE 02 x VAGABUND
BMW CE 02 x VAGABUND BMW

Έτσι δημιουργείται χώρος για μια ομπρέλα. Σχεδιαστικά στοιχεία, όπως μαρσπιέ με grip tapes για skateboard, αντικατοπτρίζει ένα σπορ, αστικό eParkourer στυλ. Η BMW Motorrad και η VAGABUND δημιουργούν για μια ακόμα φορά την απόλυτη πρόταση custom μοτοσικλέτας με ειδική “συσκευασία” για την στάθμευση, που έχει ύψος 3,6 m και ολοκληρώνει με τρόπο μοναδικό τη συνολική φιλοσοφία της.

Related Articles

Η μοτοσυκλέτα της EΛ.ΑΣ. από την οποία δεν ξεφεύγει κανείς

cars

Τα ηλεκτρικά μηχανάκια που αναβίωσαν μια φίρμα

cars

JAWA bobbers 2024 

Bury

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Σκάλα

cars

KTM 1.390 Rally, Super Adventure και… 1.490 Adventure – Ανεβάζοντας κι άλλον τον πήχη

Bury

Με έναν πρωταθλητή ενισχύθηκε η ομάδα της Fantic στο πρωτάθλημα ΜΧ

cars

Α2 δίπλωμα: Τι σημαίνει και πώς ανταποκρίνονται οι εταιρείες;

cars

VOGE 350AC: Δικύλινδρο και κλασικό με τιμή 4.990 €

cars

Γιατί οι Adventure/Τouring μοτοσυκλέτες έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς;

cars