CARSNEWS
AUTONEWS

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Προσπάθησε να πιαστεί από κορμό δέντρου για να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου ο άτυχος 52χρονος φύλακας

Φονικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Κασσάνδρα από την Αιτωλοακαρνανία, καθώς νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος φύλακας που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Tempo24, ο αγνοούμενος από την κακοκαιρία Κασσάνδρα στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο μάλλον επιχείρησε να πιαστεί προσπαθώντας απεγνωσμένα να σωθεί από τη μανία του χειμάρρου.

Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, που εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο, μετά από ρέμα που φούσκωσε στην περιοχή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πτώμα του βρέθηκε 100 μέτρα από την κοίτη του χειμάρρου.

Πρόκειται για 52χρονο άνδρα, που εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο, μετά από ρέμα που φούσκωσε στην περιοχή. 

Στις αγωνιώδεις έρευνες συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα καθώς και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ που ακόμα και με drone αναζητούσαν τον αγνοούμενο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πτώμα του βρέθηκε 100 μέτρα από την κοίτη του χειμάρρου.

Το νερό από την έντονη βροχόπτωση παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα μηχάνημα της επιχείρησης αναποδογύρισε, όπως βλέπετε στις εικόνες του sinidisi.gr, ενώ φέρεται να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και το αυτοκίνητο του φύλακα.

Related Articles

Νίκος Ανδρουλάκης: Επιδιώκουμε τη επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ

cars

Η παραλία στη Σέριφο με την άγρια ομορφιά

Αυλωνίτης για Κασσελάκη: Το συνέδριο μπορεί να άρει την έκπτωσή του και να είναι πρόεδρος ως την εσωκομματική μάχη

Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας

cars

Μαζί με τα 5 παιδιά της ήταν φυλακισμένη η 32χρονη στο Διδυμότειχο – Πριν ένα μήνα γνώρισε το σύντροφό της

Οι λόγοι που κάνουν το Nissan e-POWER ξεχωριστό

cars

Seat. Ενδιαφέρεται στη πράξη για το περιβάλλον

cars

Τζόκερ 23/05/2024: Οι τυχεροί αριθμοί για το 1.000.000 ευρώ

Bury

Αδιανόητη τραγωδία στη Λευκάδα: 54χρονος πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο και την επόμενη μέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο