CARSNEWS
AUTONEWS

Κώστας Κρομμύδας: Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω – Eμαθα αυτή την ιστορία μεγάλος

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 για μια τραγική απώλεια που επηρέασε βαθιά την οικογένειά του. Η μεγαλύτερη αδερφή του έχασε τη ζωή της σε πολύ νεαρή ηλικία, πριν εκείνος προλάβει να τη γνωρίσει.

«Ήμασταν πέντε παιδιά. Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω. Πολύ δύσκολη ιστορία… Όταν έμαθα αυτή την ιστορία – την έμαθα μεγάλος – ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια. Το έμαθα στα 7-8 περίπου. Σκοτώνονταν τα παιδιά και πέθαιναν για πλάκα εκείνα τα χρόνια. Οι οικογένειες εκείνα τα χρόνια έκαναν πολλά παιδιά γιατί ξέρανε ότι στην πορεία κάποια θα χαθούν, θα μείνουν πίσω…», εξήγησε ο συγγραφέας – ηθοποιός.

«Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τα μίση υπήρχαν, οι άνθρωποι είχαν όπλα στα σπίτια τους. Τα παιδιά παίζανε στην αυλή, βρήκανε μια χειροβομβίδα και σκοτώθηκε μαζί με έναν ξάδελφό μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Related Articles

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπρατάκου για την περιπέτεια της υγείας του – Τα ευχαριστώ και η «πρόσφατη ανηφόρα» με την Έλενα Ράπτη δίπλα του

Bury

Η Fiat δεσμεύεται σε ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον. Στόχος το 2030.

cars

Η εσφαλμένη πληροφορία που πυροδότησε τις βίαιες διαμαρτυρίες κατά των μεταναστών στη Βρετανία

McLaren 765LT Spider. Και ανοιχτή και τρομερά γρήγορη!

cars

Eπισμηνίας βρέθηκε νεκρός στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα

cars

Αλμέιδα για την εικόνα του που έπιασε από τον λαιμό έναν άνθρωπο: Δεν βοηθάει, κρατάει το ποδόσφαιρο πίσω, ζήτησα συγγνώμη

Bury

Η Σαουδική Αραβία χαιρέτισε την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για τη Ράφα

cars

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη παρακολούθησε από κοντά την εθνική ομάδα στο ΣΕΦ

Bury

Hyundai Santa Cruz. Ένα pickup που σπάει το καλούπι.

cars