CARSNEWS
AUTONEWS

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

Την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να αποκαλύψει την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό κατέκριναν στο Ακόμα δεν είδες, αναφέροντας . Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται».

Παρακάτω πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός: «Μπορεί να το ερμηνεύω λάθος, αλλά είναι ένα τερτίπι της τηλεόρασης που αυτό σημαίνει ότι το λέω για πρώτη φορά. Θα το καταλάβαινα ως πληροφορία -που πάλι δεν θα ήταν πρέπον να το πει- ότι ξέρετε κάτι παρόλο που υπάρχει κρίση στη σχέση τους αυτή τη στιγμή η Άννα είναι δίπλα στον Δημήτρη Σταρόβα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;»

Related Articles

Έρχεται η τελική έγκριση για τα F-35 – Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Βουλή

cars

To Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia και έφτασε στην Ελλάδα

cars

Jaguar F-Type facelift. Εκτενέστατο και ουσιώδες!

cars

Audi activesphere concept– Το μέλλον

cars

Διέρρευσε η BMW 5 Series facelift!

cars

Skoda Kodiaq. Σημαντικά ανανεωμένο

cars

Aston Martin V12 Speedster. Απλά και μόνο επειδή μπορεί και θέλει!

cars

Το Τζέισον Αντιγόνη έγινε… Ιάσων Δούσης – «Ήθελα να με ξαναψάξω»

cars

Στις φλόγες τυλίχθηκε μονοκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

cars