CARSNEWS
AUTONEWS

Ο αγαπημένος Ποπάι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Ο Ποπάι(Popeye) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Ο εμβληματικός καλόκαρδος ναύτης που πρωτοεμφανίστηκε σε κόμικς στα τέλη της δεκαετίας του ΄20, θα είναι το θέμα μιας νέας ταινίας ζωντανής δράσης από την Chernin Entertainment και την King Features.

Όπως αναφέρει το Variety, η πολλά υποσχόμενη και με μεγάλο προϋπολογισμό παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες.

Το σενάριο υπογράφει ο Μάικλ Καλέο (Michael Caleo), ενώ πρόκειται για την πρώτη live-action επανεμφάνιση του χαρακτήρα μετά την ταινία «Popeye» του 1980, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς (Robin Willians).

H ταινία της Paramount Pictures με προϋπολογισμό $20 εκατ., ήταν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρόμπερτ Όλτμαν (Robert Altman) και κατέγραψε έσοδα $60 εκατ. παγκοσμίως.

Ο εμβληματικός ναύτης που του αρέσει να καπνίζει πίπα και να τρώει σπανάκι αποκτώντας υπερφυσικές δυνάμεις, γιορτάζει φέτος τα 95 του χρόνια, αφού αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στο κόμικ του 1929 «Thimble Theater», δια χειρός Έλζι Κρ. Σίγκαρ (Elzie Crisler Segar).

Related Articles

Toyota Corolla TREK: Έτοιμη για περιπέτειες!

cars

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

Gordon Murray T.50. 650 άλογα, 986 κιλά και καινοτόμα αεροδυναμική!

cars

Το τραγούδι της σταρ: Η Άννα Παναγιωτοπούλου τραγουδά στην θρυλική θεατρική παράσταση «Το Έκτο Πάτωμα» του 1992

cars

«Γεννήθηκα σε ένα γυναικείο σώμα, αλλά ήξερα ότι είμαι άνδρας» – Η εξομολόγηση του Άγγελου για τη διαδικασία της φυλομετάβασης

cars

Εξηλεκτρισμός και για το επόμενο Mazda MX-5.

cars

Δύο… άγρια concepts φέρνει η Subaru στο Tokyo

cars

Τζόκερ 23/04/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για 5.400.000 ευρώ

cars

Η Ferrari “πατάει το φρένο” μετά από το πολυάσχολο 2019.

cars