CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο τριών αξιωματικών του στη Γάζα

Τρεις Ισραηλινοί έφεδροι αξιωματικοί σκοτώθηκαν την Παρασκευή στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας, όπου το Ισραήλ διεξάγει πόλεμο εναντίον της παλαιστινιακής Χαμάς τους τελευταίους δέκα και πλέον μήνες, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Οι ισραηλινές δυνάμεις από τότε που εισέβαλαν στη Λωρίδα της Γάζας, στις 27 Οκτωβρίου, έχουν χάσει 338 άνδρες.Ο εκπρόσωπος του στρατού, ο αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, διευκρίνισε ότι δύο μεταξύ αυτών σκοτώθηκαν σε “έκρηξη βόμβας” και ο τελευταίος σε μάχες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι χερσαίες μάχες μεταξύ ισραηλινών στρατευμάτων και Παλαιστίνιων μαχητών έχουν επικεντρωθεί στον κεντρικό τομέα του μικρού παλαιστινιακού εδάφους, κυρίως γύρω από την πόλη Ντέιρ αλ-Μπάλα.

Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ξέσπασε μετά την επίθεση του ισλαμιστικού κινήματος στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, στην οποία 1.199 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ισραηλινή πλευρά, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βάσει επίσημων στοιχείων.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Renault 4L. Τα  60α γενέθλια ενός θρύλου

cars

Το δεύτερο μοντέλο της Bugatti θα είναι ηλεκτρικό και… καθημερινό!

cars

Η Μόσχα κατηγορεί τη Γαλλία για την υπόθεση Ντούροφ – «Ζητήσαμε να μας εξηγήσουν τους λόγους της σύλληψης αλλά δεν συνεργάζονται»

deleted-w9i2FI7l

Ford Mustang Dark Horse R: Αποκλειστικά για χρήση σε πίστα σε αγώνες ενιαίου τύπου

cars

Αναμενόμενη η επίδοση του Mitsubishi L200 στον τάρανδο

cars

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Νεκρή 69χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή τρένου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

deleted-w9i2FI7l

Στις 23-24 Σεπτεμβρίου η 1η Ανάβαση Δελφών

cars

VW. Απροβλημάτιστες χειμερινές μετακινήσεις με τετρακίνηση 4MOTION

cars