CARSNEWS
AUTONEWS

Ο μαγνητικός τομογράφος στο «Καραμανδάνειο» δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία

Στον μαγνητικό τομογράφο που τέθηκε σε λειτουργία στο παιδιατρικό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ημέρα χαράς», έγραψε ο υπουργός, τονίζοντας ότι έγινε ένα να σημαντικό βήμα που βελτιώνει τη φροντίδα των παιδιών σε μέγιστο βαθμό. «Ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλά τέθηκε ήδη σε λειτουργία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μαγνητική τομογραφία σπονδυλικής στήλης σε κοριτσάκι 12 ετών καθώς και η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου νεογνού 45 μόλις ημερών», αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ημέρα χαράς στο παιδιατρικό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» καθώς έγινε ένα σημαντικό βήμα που βελτιώνει την φροντίδα των παιδιών μας σε μέγιστο βαθμό. Ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλα τέθηκε ήδη σε λειτουργία. Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μαγνητική τομογραφία σπονδυλικής στήλης σε κοριτσάκι 12 ετών καθώς και η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου νεογνού 45 μόλις ημερών!!

Μαζί με τον application specialist της εταιρείας, οι τεχνολόγοι, και το ιατρικό team Ακτινολόγοι και Αναισθησιολόγοι όπως προβλέπεται για την ασφαλή διενέργεια τέτοιων εξετάσεων σε μικρά παιδιά!!

Ημέρα χαράς στο παιδιατρικό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» καθως έγινε ενα σημαντικό βήμα που βελτιώνει την φροντίδα των παιδιών μας σε μέγιστο βαθμό. Ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλα τέθηκε ήδη σε λειτουργία. Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε… pic.twitter.com/t7bFQZfZWz

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 18, 2024

Related Articles

Skoda Octavia RS iV. Με νέο focus αλλά τον ίδιο χαρακτήρα!

cars

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1, εκκενώνεται το κτίριο

cars

Τα πέντε συμπεράσματα των ευρωεκλογών 2024 – Η άνοδος της ακροδεξιάς και η συντριβή Μακρόν

cars

Σε θέση… μάχης οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου για πιθανή «έφοδο» της ΕΛΑΣ με στόχο να γίνουν εξώσεις

cars

Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Απόστολο Λύτρα

cars

Ανάκληση Citroen C3 / DS3

cars

Τα 15 πιο άσχημα αυτοκίνητα – Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες τόλμησαν και απέτυχαν

cars

Πυροβολισμοί σε beach bar της Χαλκιδικής – Τρεις τραυματίες σε αιματηρή συμπλοκή

Dakar 2024: Ο Κάρλος Σάϊνθ και η Audi έκαναν την έκπληξη

cars