CARSNEWS
AUTONEWS

Παύλος Μαρινάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη “πίστα” και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την τελευταία ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί εντός 24 ωρών.

«Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα τη λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους», καταλήγει ο κ. Μαρινάκης.

Related Articles

Το ρετροφουτουριστικό concept της Hyundai είναι ηλεκτρικό και λέγεται “45”.

cars

Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Bury

Skoda Kodiaq. Ώρα για ανανέωση

cars

Σαν σήμερα 28 Απριλίου: Ο Μοχάμεντ Άλι αρνείται να πολεμήσει στο Βιετνάμ και χάνει τα γάντια πυγμαχίας του – «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να πυροβολήσω αδερφό. Πηγαίνετέ με στη φυλακή»

Bury

ID.R Δυναμικό παρόν στο Goodwood

cars

Όμιλος Σαρακάκη. Έμπρακτη υποστήριξη στην αντιμετώπιση της κρίσης

cars

Kosmocar. Νέα επιχειρηματική κίνηση με έμφαση στην αστική κινητικότητα

cars

Νέος CEO στην Opel ο Uwe Hochgeschurtz.

cars

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars