CARSNEWS
AUTONEWS

Σ. Παπαδόπουλος: Έχουμε ζήσει χρόνια τον φασισμό της κοινής γνώμης – Αυτή η δήθεν ελευθερία είναι ένας υφέρπων φασισμός

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο προεκλογικό σποτ της Άννας Διαμαντοπούλου και τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι «επειδή γνωρίζω χρόνια την Άννα (σ.σ. Διαμαντοπούλου) μέσω της Δήμητρας (σ.σ. Παπαδοπούλου), την εκτιμώ πολύ και δεν με απασχολεί σε ποιο κόμμα θα ήταν υποψήφια. Δεν το σκέφτομαι αυτό. Πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να απουσιάζουν από την πολιτική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν με απασχολεί αν δεν το σχολιάσουν ή αν δεν με κατατάξουν κάπου, διότι δεν παρακολουθώ όσα λέγονται στα social media. Δεν με ενδιαφέρουν οι οχετοί και τα υπόλοιπα. Έχουμε ζήσει χρόνια τον φασισμό της κοινής γνώμης. Αυτή η δήθεν ελευθερία είναι ένας υφέρπων φασισμός, καθώς δεν μπορείς να μιλήσεις, να πεις κάτι, όπως ότι «πάχυνες» ή «πήρες δύο κιλά». Δηλαδή, δεν επιτρέπεται να πεις τίποτα, πουθενά, σε κανέναν. Κρίνεσαι για όλα, ό,τι κι αν πεις».

Όσον αφορά τα θέματα εφηβικής βίας στο Κάνε ότι Κοιμάσαι, ανέφερε: «Φοβόμουν λίγο μήπως το παρακάνουμε, γι’ αυτό μίλησα με κάποιους καθηγητές και μου είπαν ότι αυτά δεν είναι τίποτα. Είχα μια εικόνα από το τι συνέβαινε τότε».

Related Articles

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Ο Αποστόλης κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον φόνο του Νοτόπουλου

Bury

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Σύροι πρόσφυγες εγκαταλείπουν τον Λίβανο και επιστρέφουν στη διαλυμμένη Συρία

Mazda MX-5. Μερικώς ανανεωμένο

cars

ΟΗΕ για τους βομβητές-βόμβες κατά της Χεζμπολάχ – «Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν»

deleted-w9i2FI7l

Ford. Συνεργάζεται με την Hermes και διερευνούν το μέλλον των κατ’ οίκον παραδόσεων

cars

Στη «ματωμένη» Παραλία Ομάχα για τα 80 χρόνια από την Απόβαση στη Νορμανδία οι Σύμμαχοι χωρίς τη Ρωσία

Bury

Lamborghini: Καμία σχέση μεταξύ Sian και νέας Aventador σχεδιαστικά.

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/5/2024

Bury