CARSNEWS
AUTONEWS

Σοκάρουν οι εικόνες με τα εκατοντάδες νεκρά ψάρια να επιπλέουν στο λιμάνι του Βόλου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες στο λιμάνι του Βόλου, όπου εκατοντάδες νεκρά ψάρια επιπλέουν στον αφρό της θάλασσας, ανάμεσα σε σκάφη και βάρκες.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το θυρόφραγμα της Κάρλας παραμένει ανοιχτό προκειμένου να αποστραγγιστούν τα νερά του περασμένου Σεπτεμβρίου, που βούλιαξαν μία ολόκληρη περιοχή στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μετά τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Χιλιάδες τόνοι νερού από την Κάρλα και τις γύρω περιοχές χύνονται καθημερινά μέσω του χειμάρρου Ξηριά στον Παγασητικό κόλπο. Μαζί παρασύρουν χιλιάδες ψάρια του γλυκού νερού, τα οποία μόλις έρθουν σε επαφή με το θαλασσινό νερό πεθαίνουν.

Το περίεργο όμως είναι ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται και ψάρια του θαλασσινού νερού νεκρά, γεγονός που αναστατώνει την τοπική κοινωνία, η οποία αναζητά απαντήσεις.

Το θέαμα είναι αποκρουστικό για όλους και ειδικά εν μέσω τουριστικής περιόδου, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Πολίτες ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ποιοι έχουν ευθύνη για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται και για το αν πρόκειται για μία υγειονομική βόμβα στη περιοχή.

Δείτε εικόνες

Related Articles

Βλάβη στα συστήματα πληροφορικής παρέλυσε 12 από τα 14 εργοστάσια της Toyota στην Ιαπωνία

cars

ΣΥΡΙΖΑ για αποχώρηση Δραγασάκη: Η αριστερά είναι τρόπος ζωής και εκφράζεται με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες

deleted-w9i2FI7l

Ο Ζελένσκι ζητά από τη Δύση να επιταχύνει τις παραδόσεις όπλων μετά τα νέα φονικά ρωσικά χτυπήματα

Bury

Formula 1: Ο Πέρεζ πήρε τον «εμφύλιο» της Red Bull στο Αζερμπαϊτζάν

cars

Europa League: Απίθανη 3άρα της Αταλάντα στη Λίβερπουλ, η Ρόμα πήρε τον εμφύλιο με Μίλαν

cars

Subaru Levorg STI Sport Prototype. Υποχρεώσεις και… ανησυχίες!

cars

Έρχονται κίνητρα για είσοδο μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο

wp_update-GSkibItV

Φτερούγες κοτόπουλου στο air fryer

Bury

Skoda Kodiaq. Ώρα για ανανέωση

cars