CARSNEWS
AUTONEWS

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου στην Άνδρο μετά το απίστευτο περιστατικό – Σήκωσε την μπουκαπόρτα, ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ

Συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές ο καπετάνιος, ο οποίος σήκωσε την μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από την Άνδρο το βράδυ της Πέμπτης (15/8), την ώρα που επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος έσπρωχναν ένα όχημα για να επιβιβαστεί.

Η σύλληψη του καπετάνιου έγινε με βάση το άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Όλα έγιναν στο λιμάνι του Γαυρίου στην  Άνδρο, όπου έχει δέσει το πλοίο SAONISOS της Saos Ferries.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί να αδυνατεί να ανέβει στο πλοίο και την ώρα που οι πολίτες προσπαθούν να το σπρώξουν ώστε να το βάλουν μέσα, ο καπετάνιος αποφασίζει να φύγει.

Το αποτέλεσμα είναι οι επιβάτες να βλέπουν πως ανεβαίνει η μπουκαπόρτα και να τρέχουν να επιβιβαστούν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

@nikos_nk

Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros

♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Εκείνη την ώρα στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ. Αφότου λύθηκαν οι κάβοι, ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να ξεκινήσει το δρομολόγιό του.

Related Articles

Ηλεκτρικά: Καλά τα φτιάχνετε, αλλά ποιος αγοράζει;

cars

Audi Q3 35 TFSi S Tronic. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Νέο Volkswagen Golf GTI TCR. Απευθείας από τις πίστες

cars

Δύσκολή νύχτα στα Τρίκαλα από τη φωτιά σε σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

cars

Κικίλιας: Ενώνουμε δυνάμεις και με τον ιδιωτικό τομέα στη μάχη για την προστασία των πολιτών και της χώρας

cars

Γεωργιάδης: Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος να μην υλοποιήσει την απόφαση για διακοπή της συνταγογράφησης – «Ελπίζω να το ξανασκεφτούν»

cars

Kia Sonet Concept. Έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά… της Ινδίας!

cars

Ετοιμάσου για τη νέα Mercedes-Benz GLE Coupe.

cars

Περισσότερες από 500.000 λαγάνες θα φτιάξουν οι αρτοποιοί Θεσσαλονίκης για την Καθαρά Δευτέρα – Πού θα κυμανθεί η τιμή

cars