CARSNEWS
AUTONEWS

Συνεχίζει σε διπλό ταμπλό και τη νέα σεζόν ο Τάσος Ιορδανίδης; – Το μέλλον του στη «Γη της ελιάς» και «Μπαμπά

Τα επαγγελματικά του βήματα για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής (07/06).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ, θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, και τη νέα σεζόν, στην σειρά του Mega «η γη της ελιάς» ενώ δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής του στην ΕΡΤ, «Μπαμπά -δες».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ήταν πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα αλλά, επειδή ήταν πράγματα που μου άρεσαν πολύ όλα, με ό,τι κι αν καταπιάστηκα το χαιρόμουν. Η κούραση, εντάξει… Στο πρακτικό επίπεδο βοήθησε πάρα πολύ το σπίτι, η Θάλεια και οι άνθρωποι μας. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που είχαμε και τα πήγαινε-έλα με τη “Γη της ελιάς” αλλά εντάξει, βρέθηκε ο τρόπος να συνδυαστούν όλα. Το σίριαλ συνεχίζεται και θα είμαι και γω τον τέταρτο χρόνο».

«Αυτή η συνθήκη, όμως, θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δηλαδή και οι Μπαμπα-δες θα συνεχιστούν» σχολίασε τότε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Τάσο Ιορδανίδη να απαντά πως «δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Όχι, δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Εγώ τους «Μπαμπά-δες» τους αγαπάω, είναι κομμάτι της ψυχής μου. Νομίζω ότι στην εκπομπή έχουμε την πολυτέλειεα, επειδή είμαστε σε αυτό το μετερίζι και σε αυτή τη γειτονιά, να μπορούμε να είμαστε κάπως πιο διακριτικοί. Να μη μας επιβάλλεται δηλαδή να κάνουμε μια συγκεκριμένη ερώτηση γιατί η απάντηση μπορεί να πουλήσει ή οτιδήποτε άλλο».

Related Articles

Νέο Opel Mokka. Σύγχρονο, μοντέρνο και… ηλεκτρικό!

cars

Σαν σήμερα 21 Μαΐου: Η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει την πρώτη θέση στη Eurovision για το 2005 και μια θέση στις καρδιές μας για πάντα

Bury

Stellantis: Ηλεκτρικά Opel Manta και Lancia Delta ως αιχμή του δόρατος.

cars

Honda: Σταματά τις πωλήσεις diesel στην Ευρώπη το 2021!

cars

Toyota bZ4X concept. Το πρώτο μεγάλο βήμα…

cars

Nissan Ariya Concept. Δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

cars

Κατά λάθος επιβεβαίωση για το Ford Bronco Raptor.

cars

Voge Motorcycles. Ήρθε και στην Ελλάδα!

cars

Τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

cars