CARSNEWS
AUTONEWS

Τουρκία: Για δεύτερη νύχτα, η Turkish Airlines ματαίωσε τα δρομολόγιά της προς το Ιράν

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ματαίωσε τις νυχτερινές πτήσεις της προς την Τεχεράνη, λόγω των φόβων μιας στρατιωτικής κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή.

Οι ημερήσιες πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έγιναν κανονικά, αν και με κάποιες καθυστερήσεις. Εκείνες όμως που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν μετά τις 18.25 ματαιώθηκαν και μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κρατικού αερομεταφορέα της Τουρκίας και τον πίνακα δρομολογίων του αεροδρομίου.

Η Turkish Airlines δεν έδωσε καμία εξήγηση. Το βράδυ της Παρασκευής ακύρωσε επίσης τις νυχτερινές πτήσεις προς το Ιράν, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει επισήμως ότι διακόπτονται τα δρομολόγια προς αυτή τη χώρα.

Οι ανησυχίες για μια κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή εντάθηκαν σήμερα, αφού πολλαπλασιάστηκαν οι απειλές του Ιράν και των συμμάχων του εναντίον του Ισραήλ. Πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν αναστείλει τα δρομολόγιά τους στην περιοχή.

Το Ιράν, η Χαμάς και η Χεζμπολάχ κατηγορούν το Ισραήλ για τη δολοφονία του πολιτική ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια και τον βομβαρδισμό από τον οποίο σκοτώθηκε ένας στρατιωτικός ηγέτης της Χεζμπολάχ, ο Φουάντ Σουκρ, στη Βηρυτό, στις αρχές της εβδομάδας.

πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Ford Bronco;

cars

Κρεμλίνο: Κίνδυνοι για αντίποινα σε πιθανή κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από τις ΗΠΑ

cars

Καλύτερος νέος του Euro 2024 o Γιαμάλ, MVP της διοργάνωσης ο Ρόδρι – Η απονομή του τροπαίου στην Ισπανία

Το Δουβλίνο θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος μέχρι τα τέλη Μαΐου

cars

Ποιοι πέντε μεγάλοι οίκοι μόδας σνόμπαραν τη Zendaya στην αρχή της καριέρας της; Ο στιλίστας της τους δίνει στεγνά – και χωρίς να φορά κουκούλα

Bury

Γέννησε τρεις φορές μέσα σε 10 μήνες και δεν είναι τρίδυμα – Δύο μήνες τον χρόνο έχουν την ίδια ηλικία

cars

Hyundai Alcazar. Για την αγορά της Ινδίας, με έμφαση στην πρακτικότητα.

cars

Νέο Volkswagen Polo GTI. Oι πρώτες πληροφορίες

cars

Πέντε ιστορικές μονές της Πελοποννήσου

cars