CARSNEWS
AUTONEWS

Αντώνης Καφετζόπουλος: Είμαι μελαγχολικός και έχω διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη – Πιστεύω ότι την ξεπέρασα

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε στην κλινική κατάθλιψη από την οποία έχει διαγνωστεί.

«Είμαι μελαγχολικός και έχω διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη. Πιστεύω ότι την ξεπέρασα, αλλά οι έμπειροι ψυχίατροι επισημαίνουν ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθείς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Μπορεί να νομίζεις ότι έχει περάσει, αλλά μπορεί να μην είναι έτσι και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι καλό να προσέχουν και οι γύρω σου, όμως νομίζω ότι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του κατά καιρούς για να διαπιστώσει αν το «τέρας» έχει επιστρέψει. Είναι μάλλον τυχαίο ότι οι περισσότεροι που πλήττονται είναι κωμικοί ηθοποιοί και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας. Δεν χρειάζεται να είσαι ευαίσθητος για να εμφανίσεις κλινική κατάθλιψη. Αυτό είναι μύθος. Ο καθένας, ακόμα και ο πιο «αναίσθητος», μπορεί να το πάθει», πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Related Articles

Στη λίμνη Τσιβλού για πικνίκ, όπως εκείνα των παιδικών μας χρόνων

Bury

Η AMG ετοιμάζει για το 2020 και την κορυφαία GT και την υβριδική 4-Door!

cars

Ολλανδία – Αυστρία 2-3: Νίκη και πρόκριση ως 1η του ομίλου

Ford Explorer Plug-In Hybrid. Παντός καιρού και εδάφους

cars

«Κρατούσαν στα χέρια τους τη φαλτσέτα» λέει ο 12χρονος που ξύρισαν στην Ερμιόνη – «Μια πλάκα έκαναν» λέει πατέρας φερόμενου ως δράστη

Bury

Η Audi αναβαθμίζει το E-tron με την “S” έκδοση και 3 ηλεκτροκινητήρες!

cars

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας υπό την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στη Μεσσηνία

Bury

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα για την Ελλάδα την Kυριακή (04/08)

wp_update-GSkibItV

Σαν σήμερα 6 Ιουνίου: Το Tetris, το πιο δημοφιλές παιχνίδι, γεννήθηκε πριν 40 χρόνια στην ΕΣΣΔ – Η ιστορία του και το «Tetris Effect»

cars