CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό το ρούχο είναι επικίνδυνο να το φοράτε στο αεροπλάνο

Το παν στη διάρκεια ενός ταξιδιού και δη αεροπορικού, είναι η άνεση. Και όλοι επιλέγουμε άνετα ρούχα που δεν θα δυσκολέψουν της ζωής μας, 30 και βάλε χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη.

Συνήθως, οι περισσότεροι επιλέγουν στις πτήσεις τους φόρμες, κολάν άνετα μπλουζάκια και κυρίως αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρούχο ή μάλλον ένα υλικό που είναι επικίνδυνο και σύμφωνα με μία αεροσυνοδό, θα πρέπει να το αποφεύγετε στα αεροπορικά ταξίδια.

Σύμφωνα με την Chistine Negroni, αεροσυνοδός και συγγραφέας, το αθλητικό lycra κολάν μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αν δεν γνωρίζουμε από ποια υλικά είναι φτιαγμένο. «Όλοι φορούν κολάν και παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες», δήλωσε στη Daily, η αεροσυνοδός.

Ο λόγος; «Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην καμπίνα, είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω στο δέρμα». Η ίδια επιλέγει κυρίως, βαμβακερά υφάσματα. «Θα συμβούλευα να φοράτε βαμβακερά ρούχα ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από φυσικές ίνες».

Επίσης, τονίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε και τα σορτς στην πτήση, επειδή τα καθίσματα δεν καθαρίζονται πολύ συχνά και υπάρχουν σε αυτά πολλά μικρόβια.

Related Articles

Ειδικές παραγγελίες; H Bugatti δεν κάνει τέτοια πράγματα.

cars

Κεφαλογιάννης προς Κομισιόν: «Η ΕΕ να στηρίξει τους κτηνοτρόφους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανώλης των αιγοπροβάτων»

deleted-w9i2FI7l

Ο καιρός σήμερα 21/5/2024

cars

Η Mercedes αποκαλύπτει την “MBUX Hyperscreen” της EQS.

cars

Citroen. Σε εορταστικό κλίμα οι τιμές των μοντέλων της

cars

Για δωροληψία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατηγορείται βουλευτής των ΗΠΑ

cars

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο όρος Πάικο στην Πέλλα

wp_update-GSkibItV

Τροπολογία για διεύρυνση του κράτους πρόνοιας σε πληγέντες και επιχειρήσεις από τις πρόσφατες θεομηνίες

deleted-w9i2FI7l

Skoda. Το καμουφλάζ των νέων μοντέλων, είναι τέχνη

cars