CARSNEWS
AUTONEWS

Διαμάχες και στρατηγικές στο επίκεντρο του Survivor – Οι Πράσινοι νίκησαν με πρωταγωνίστρια την Εκατερίνα

Καυγάδες κι ένταση σημειώθηκαν στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 08/10, με τις στρατηγικές των παικτών να προκαλούν προβλήματα στις ομάδες.

Οι Πράσινοι αναδείχθηκαν νικητές, απολαμβάνοντας μία απολαυστική ομελέτα στην καλύβα τους, χάρη στην εξαιρετική απόδοση της Εκατερίνας. Ωστόσο, παραμένει μυστήριο γύρω από αυτήν, καθώς έχει βρει το τοτέμ αλλά αποφάσισε να μην το χρησιμοποιήσει στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, γεγονός που της επέτρεψε να συγκεντρώσει ελάχιστες ψήφους.

Οι Κίτρινοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την στρατηγική της Εκατερίνας και πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνη από όσο φαίνεται, ενώ δέχεται κριτική και από την ίδια την ομάδα της, χωρίς να φαίνεται να την επηρεάζει.

Από την άλλη, η ομάδα των Πρασίνων είναι εξοργισμένη με τον Μιχάλη, ο οποίος ήταν ο «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου. Οι Αετοί τον κατηγόρησαν ότι φέρνει αρνητική ενέργεια, η οποία τους κοστίζει νίκες. Ο Μιχάλης προκάλεσε την οργή της Αγγελικής, η οποία τον κατηγόρησε για ηττοπάθεια και ανασφάλειες.

Η Μαίρη, εν τω μεταξύ, αποκάλυψε ότι η δυσαρέσκεια του Μιχάλη μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε η ίδια στο ερωτικό του ενδιαφέρον.

Οι Κίτρινοι παρέμειναν πιο συγκρατημένοι, καθώς η πείνα δεν τους προκάλεσε εντάσεις, με τον Ορφέα να σχολιάζει για τον αρχηγό τους, Νίνο, ότι παρεξηγείται εύκολα, δημιουργώντας συγκρούσεις στην ομάδα.

Related Articles

«Ο Τιμωρός» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα με διπλό επεισόδιο

Κατερίνα Γερονικολού σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου»

Bury

BMW 320d Xdrive. Με προορισμό…την οδήγηση

cars

Οι γιορτινές ταινίες και τα αυτοκίνητά τους

cars

Σε δύο ημέρες τα νέα Audi Q8 e-tron!

cars

Η αυλαία πέφτει για την Mustang Shelby GT350!

cars

Μαρίνα Σάττι: Το τραγούδι της διείσδυσε ακαριαία στον δημόσιο λόγο, όλοι συζητάνε για αυτό, λεέι η Μαρία Κοζάκου

cars

Στα μέσα του 2022 τοποθετείται το νέο Suzuki Swift.

cars

Έρευνα. Θέλετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

cars