CARSNEWS
AUTONEWS

Σε δύο ημέρες τα νέα Audi Q8 e-tron!

Το Audi e-tron μπορεί να ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής εταιρίας οπότε είχε και το… δικαίωμα να μην προσθέσει στο όνομα του κάποιο άλλο χαρακτηριστικό, αλλά όπως όλα δείχνουν και όσο υλοποιείται η στρατηγική εξηλεκτρισμού της Audi, αυτό θα αλλάξει. Όχι ότι ήταν το πρώτο EV της εταιρίας φυσικά, αλλά το όνομα του καθώς μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Audi ανακοινώθηκε ότι το facelift τόσο του e-tron SUV όσο και της Sportback έκδοσης του θα είναι γνωστά από εδώ και στο εξής ως Q8 e-tron και αντίστοιχα, Q8 Sportback e-tron.

Η μοναδική ουσιαστική πληροφορία που έχουμε στη διάθεση μας σχετικά με τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα είναι αυτή, αφού η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από δύο σιλουέτες και την “υπογραφή” των πίσω φωτιστικών σωμάτων που δεν φαίνεται να αλλάζει δραστικά. Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε τι αλλάζει στα δύο μοντέλα πέρα από το όνομα τους, καθώς η Audi ανακοίνωσε ότι η επίσημη πρεμιέρα τους θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου. Μία πρεμιέρα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξαιτίας των φημών που είχαν κυκλοφορήσει και έλεγαν ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά Q8 ήταν προγραμματισμένα για μετά τα μέσα της δεκαετίας αλλά το λανσάρισμα τους στην αγορά επισπεύθηκε, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Audi να παρατηρούν ότι το e-tron SUV δεν μπορεί να διεκδικήσει την κορυφή σε μία τρομερά ανταγωνιστική κατηγορία. Τα Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron λοιπόν, ίσως να είναι κάτι περισσότερο από ένα facelift, αλλά αυτό θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Opel Corsa 1.2T 100 PS. Οι αξίες του είναι μεγαλύτερες

cars

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία

cars

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

cars

Ταξίδι με αυτοκίνητο: Πρακτικές συμβουλές για μια ξέγνοιαστη απόδραση

Bury

Κυριακή των Βαΐων με ηλιοφάνεια και δροσιστικό αεράκι σε όλη τη χώρα

Bury

Η Rimac δεν έχει καμία πρόθεση να μπει στο παιχνίδι των SUVs.

cars

Jeep Renegade. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Ford Marketplace. Διαδικτυακή ευκολία και ασφάλεια

cars