CARSNEWS
AUTONEWS

Δύσκολες στιγμές για τη Μαράια Κάρεϊ – Πέθαναν την ίδια ημέρα η μητέρα και η αδελφή της

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Μαράια Κάρεϊ βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς «έχασε» την ίδια ημέρα την 87χρονη μητέρα της, Πατρίσια, και την 63χρονη αδελφή της, Άλισον.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», είπε σε αποκλειστική δήλωση η Μαράια Κάρεϊ στο People.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» συμπλήρωσε η 55χρονη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής.

Σημειώνεται ότι η σχέση της Μαράια Κάρεϊ με τη μητέρα της, από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα, ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή. «Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, το ταξίδι μου με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνιστικές πραγματικότητες. Ποτέ δεν ήταν μόνο άσπρο-μαύρο, ήταν ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο συναισθημάτων», έγραψε η Μαράια Κάρεϊ στα απομνημονεύματά της το 2020, με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey».

Καμία άλλη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών θανάτου της Πατρίσια και της Άλισον, δεν είναι γνωστές αυτή τη στιγμή.

Related Articles

Dragster 2024: Έξι αγώνες σε Αγρίνιο και Σέρρες

cars

«Δεν είδα κανέναν στην πισίνα» λέει η ναυαγοσώστρια της κατασκήνωσης – Ερωτήματα για τον πνιγμό της 8χρονης στη Χαλκιδική

deleted-w9i2FI7l

Η Mountune περιποιείται τα καυτά Fiesta και Puma.

cars

Μαθητής ύψους 1,98 μ. ξυλοκόπησε δασκάλα γιατί του πήρε το Nintendo – Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του στο δικαστήριο

wp_update-GSkibItV

Ο Έλον Μασκ δώρισε μεγάλο ποσό σε πολιτική οργάνωση του Ντόναλντ Τραμπ

wp_update-GSkibItV

Η Vanwall ετοιμάζει την επιστροφή της με το Vandervell

cars

Σε δύο ημέρες τα νέα Audi Q8 e-tron!

cars

Περιφέρεια Αττικής: 150 πυρόπληκτοι φιλοξενήθηκαν στο ΟΑΚΑ – Σε ξενοδοχείο της Αθήνας 35 ασθενείς νευροψυχιατρικής κλινικής

Νέο VW Golf. Υπερσύγχρονο και στα φώτα

cars