CARSNEWS
AUTONEWS

Επιβάτες ούρλιαζαν και προσεύχονταν σε αεροπλάνο που το «χτύπησε» τροπική καταιγίδα – «Παναγία μου, δεν θα επιβιώσουμε!»

Πανικός επικράτησε σε αεροπλάνο που πετούσε εν μέσω τροπικής καταιγίδας, με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσεύχονται, πιστεύοντας ότι το σκάφος θα κατέληγε να συντριβεί στο έδαφος.

«Παναγία μου, δεν θα επιβιώσουμε… Βάλε το χέρι σου!», φώναξε ένας από τους επιβάτες της πτήσης Avianca Airlines 8586, που κατευθυνόταν από το Μεντεγίν προς την Μπαρανκίγια στην Κολομβία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το αεροπλάνο απογειώθηκε χωρίς προβλήματα, αλλά κατά τη διάρκεια της πτήσης μια τροπική θύελλα έπληξε το βόρειο τμήμα της χώρας με ανέμους ταχύτητας 45 μιλίων/ώρα.

«Μας “χτύπησε” όταν αρχίσαμε να κατεβαίνουμε, για να προσγειωθούμε στην Barranquilla», είπε ένας επιβάτης και πρόσθεσε ότι «μέχρι εκείνο το σημείο ο κυβερνήτης υποστήριζε πως όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Ξαφνικά μπήκαμε σε ομίχλη. Δεν μπορούσαμε πλέον να δούμε τίποτα και άρχισαν οι αναταράξεις».

Οι πιο ψύχραιμοι κατέγραψαν σε βίντεο την αναστάτωση, ωστόσο ήταν ελάχιστοι, με την πλειοψηφία να θεωρεί πως ήρθε το τέλος τους, σύμφωνα με μαρτυρίες. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ο πιλότος δεν κατάφερε να προσγειωθεί και ανακοίνωσε ότι κατευθύνονται στην παραθαλάσσια πόλη Καρταχένα.

Αρκετές ώρες αργότερα το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί και όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, παρά την τεράστια τρομάρα που πήραν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Related Articles

Τροχαίο στο Μενίδι: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στον τοίχο εστιατορίου – Νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός

Bury

Διώχνει Τερίμ και φέρνει τον δικό του… Μεντιλίμπαρ ο Αλαφούζος από την Ισπανία

Bury

Νέος σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη

wp_update-GSkibItV

Χατζηδάκης: Στην καταστροφολογία της αντιπολίτευσης για την οικονομία, απαντάμε με στοιχεία

Bury

Με προεδρικό διάταγμα θα ορίζονται πλέον οι προδιαγραφές των μέσων πρόσβασης στα πλοία για ΑμεΑ, έγκυες και ηλικιωμένους

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο 14χρονος δράστης των πυροβολισμών σε σχολείο της Τζόρτζια – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

cars

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 32-25: Η πρώτη κούπα στη σεζόν των 100 χρόνων ήρθε από το χάντμπολ

wp_update-GSkibItV

Η Porsche 911 Turbo S κοιτά στα μάτια την McLaren 720S.

cars

VW Golf 1.5 eTSi 150 PS DSG. Με επίκεντρο τη τεχνολογία

cars