CARSNEWS
MOTONEWS

Η μοτοσικλέτα που έκλεισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Μία ηλεκτρική Live Wire S2 Del Mar Harley Davidson ήταν το δίκυκλο με το οποίο ο Tom Cruise, έκλεισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες  του 2024. Το μοντέλο είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες flat-track των ΗΠΑ και είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Arrow της HD.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι Τομ Κρουζ
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι Τομ Κρουζ

Σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό θεάματος του Χόλιγουντ και τεχνολογίας αιχμής των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, ο Tom Cruise έφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ένα ηλεκτρικό τέλος. Ο σταρ της δράσης, γνωστός για τα τολμηρά ακροβατικά του, έγινε το επίκεντρο σε μια εντυπωσιακή τελετή παράδοσης σημαίας, μιμούμενος την περσόνα του «Ethan Hunt».

Ο Cruise έκανε μια δραματική είσοδο κάνοντας ραπέλ στο Stade de France για να παραλάβει την Ολυμπιακή σημαία. Αλλά ήταν η έξοδός του που πραγματικά μαγνήτισε την προσοχή του κόσμου. Οδηγώντας μία κομψή, ολόμαυρη Harley-Davidson LiveWire S2 Del Mar του 2024, ο Cruise επιτάχυνε έξω από το στάδιο, θέτοντας το σκηνικό για ένα συναρπαστικό ταξίδι στους δρόμους του Παρισιού.

Κατασκευασμένη πάνω στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική Arrow, η LiveWire S2 Del Mar είναι σύμφωνα με τη Harley μία αστική μοτοσυκλέτα που συνδυάζει δύναμη και ευελιξία σε ένα ελαφρύ πακέτο.

Harley Davidson LiveWire S2 Del Mar
Harley Davidson LiveWire S2 Del Mar

Η Harley-Davidson την αποκαλεί «Urban Street Tracker» και η σχεδίασή της συνδυάζει στοιχεία σπορ και flat track μοτοσικλετών.

H LiveWire S2 Del Mar μπορεί να κάνει 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 10 kWh που είναι καλή για 181 km αυτονομίας (στην πόλη).


Η επιλογή της LiveWire S2 Del Mar σε αυτό το γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας όχι μόνο ανέδειξε τη δέσμευση της Harley-Davidson στην ηλεκτρική κινητικότητα, αλλά επίσης τοποθέτησε τη μοτοσυκλέτα ως σύμβολο καινοτομίας και ενθουσιασμού — ιδιότητες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το Ολυμπιακό πνεύμα και την περιπετειώδη προσωπικότητα του Tom Cruise.

Related Articles

Μια «διαστημική» ανακατασκευή που λάμπει στο πέρασμά της

cars

Voge R125: Μπορείς να το πάρεις αντί για παπί;

cars

Αυτή η υπέροχη δημιουργία είναι έργο ενός ανθρώπου

cars

Casey Stoner: Τα MotoGP έχουν πλέον πιο πολλά ηλεκτρονικά από την F1

cars

VIDEO: Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από χαρτί!!

cars

Έρχεται ο πρώτος αερόσακος για μοτοσυκλέτα

cars

Επτά Παγκόσμιοι τίτλοι για την Metzeler το 2023 – Μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Enduro και στο ISDE

cars

Τι κάνει το Ducati Hypermotard 698 Mono νέο σημείο αναφοράς στα Supermotards

cars

Αστυνομικός ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο Παλαιό Φάληρο

wp_update-GSkibItV