CARSNEWS
AUTONEWS

Η Ρωσία «προελαύνει» στην Ουκρανία, το Κίεβο ανησυχεί

Διεθνείς παρατηρητές κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη επέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, από τον Ιούλιο του 2022, τη στιγμή που η καθυστέρηση των ΗΠΑ να δώσει αμυντική βοήθεια στην Ουκρανία, έχει αποδειχθεί μείζονος σημασία.

Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επικύρωσε πριν οχτώ ημέρες τον νόμο με τον οποίο θα χορηγηθεί βοήθεια ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα οι ρωσικές δυνάμεις να εισχωρούν ολοένα και πιο βαθιά στην επικράτεια της Ουκρανίας, τα τελευταία 24ωρα.

Στο ανατολικό μέτωπο, σημειώνουν τη μεγαλύτερη προέλαση από τους πρώτους μήνες του πολέμου, την ώρα που ανώτεροι Ουκρανοί αξιωματικοί κάνουν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προειδοποιήσουν για σοβαρό κίνδυνο στις γραμμές ανεφοδιασμού και τους κόμβους του Κιέβου

Στις 17 Φεβρουαρίου, η Ουκρανία αποσύρθηκε από την Αβντίβκα, μια πόλη η Ρωσία φαίνεται να έχει θυσιάσει εκατοντάδες στρατεύματα για να πάρει στην κατοχή της. Πριν μερικές εβδομάδες, οι ρωσικές δυνάμεις πήραν εδάφη δυτικά της περιοχής, καθώς το Κίεβο δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις να αμυνθεί. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο γράφημα του CNN.

Related Articles

Νέο Hyundai i10. Πιο δυναμικό, πιο ευρύχωρο και με άφθονη τεχνολογία.

cars

Η ειρωνική ατάκα Μάνεση για Λιάγκα: Έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα

Bury

Gemballa Avalanche 4×4. Μία 911 για σκληροπυρηνικό off-roading!

cars

Mercedes EQS. Η λιμουζίνα του μέλλοντος

cars

Την Πρέβεζα επιλέγουν οι Σέρβοι για διακοπές και για το 2024

Bury

«Απωθήσαμε επίθεση αντιπλοϊκού πυραύλου στη Σεβαστούπολη» λένε οι ρώσοι

Bury

Πως σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη χώρα τους

cars

Fiat 500 Electric 3+1. Μία πόρτα κάνει την διαφορά!

cars

ΕΟΕ: Η ανώτατη τιμητική διάκριση στον Σπύρο Καπράλο από τον πρόεδρο της Πολωνίας

cars