CARSNEWS
AUTONEWS

Η Τζένα Ορτέγκα απάντησε στις επικρίσεις για τη σκηνή σεξ με τον Μάρτιν Φρίμαν – «Η τέχνη δεν πρέπει να είναι πάντα ευχάριστη»

Η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα έδωσε συνέντευξη και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την σκηνή σεξ με τον Μάρτιν Φρίμαν στην ταινία «Miller’s Girl».

Συγκεκριμένα, η 21χρονη έχει ερωτική επαφή με τον 52χρονο συμπρωταγωνιστή της, κάτι που ενόχλησε ορισμένους θεατές, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, παρότι πρόκειται για μυθοπλασία και όχι αληθινή σχέση.

«Είναι άσχημο να βλέπεις ζευγάρια με τέτοια διαφορά και Χριστέ μου, τι μήνυμα περνάτε με μια νεαρή να κάνει σεξ με ένα μεσήλικα;», ήταν μερικά σχόλια που έγραψαν χρήστες της πλατφόρμας Χ.

Η νεαρή ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στο Vanity Fair απάντησε στους επικριτές της: «Δεν έπρεπε να είναι μια άνετη ταινία. Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι απαίσια μερικές φορές» ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια, ότι: «Η τέχνη δεν πρέπει να είναι πάντα ευχάριστη και στο τέλος να φεύγουν όλοι στο ηλιοβασίλεμα. Όλοι έχουμε άσχημες εμπειρίες κάποια στιγμή».

Σημειώνεται, ότι η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής για την πλοκή:

«Μια ταλαντούχα νεαρή συγγραφέας (Ορτέγκα) ξεκινά μια δημιουργική οδύσσεια, όταν ο καθηγητής της (Φρίμαν) της αναθέτει μια εργασία που μπλέκει και τους δύο σε έναν ολοένα και πιο περίπλοκο ιστό. Καθώς τα όρια θολώνουν και οι ζωές τους διαπλέκονται, ο καθηγητής και η μαθητευόμενή του πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιο σκοτεινό εαυτό τους, ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν την ατομική τους αίσθηση του σκοπού και τα πράγματα που τους είναι πιο αγαπητά».

Related Articles

Με την ίδια (περίπου), πετυχημένη συνταγή το νέο Range Rover Sport.

cars

O Σκαραβαίος: Το πιο βαθύ σκοτάδι

cars

Τρικύλινδρο και τετρακίνητο το Toyota Yaris GR-4;

cars

Πλήρωσε 1.500 ευρώ για να πάει στο γάμο φίλης και την έδιωξε για μια φωτογραφία που τράβηξε

cars

Έτοιμη για την απεξάρτηση από το πετρέλαιο η Citroen.

cars

Το ιδανικό αυτοκίνητο για το φεγγάρι είναι το νέο Nissan X-Trail

cars

Αλλάζει η εφορία – Επιστροφές φόρου κάθε εβδομάδα για συνεπείς φορολογούμενους

cars

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Ορφάνιο Καβάλας

deleted-w9i2FI7l

Volkswagen Polo facelift. Με την πετυχημένη συνταγή του Golf.

cars