CARSNEWS
AUTONEWS

Νέα δημοπρασία 6μηνών εντόκων γραμματίων την Τετάρτη 24 Ιουλίου

Στην έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 500 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 24 Ιανουαρίου 2025.

Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους. Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ.

Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 20% επί του δημοπρατούμενου ποσού. Δε θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024.

Related Articles

Τζόκερ 11/07/2024: Οι τυχεροί αριθμοί για 1.000.000 ευρώ

deleted-w9i2FI7l

Mακελειό στο Μιλάνο – Νεαρός ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του, αφού εκείνος δολοφόνησε τη μητέρα και τον αδελφό του

deleted-w9i2FI7l

Fiat 500 Electric 3+1. Μία πόρτα κάνει την διαφορά!

cars

Καλύτερη η εικόνα της μεγάλης φωτιάς στην Ηλεία – Σηκώθηκαν τα εναέρια νωρίς το πρωί

Αυτή είναι η νέα BMW 2 Series Coupe;

cars

Η Porsche ξεκίνησε την παραγωγή συνθετικού καύσιμου

cars

Το Λονδίνο εκφράζει ανησυχία για τον κίνδυνο κλιμάκωσης μετά την επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν

wp_update-GSkibItV

Σαν σήμερα 7 Σεπτεμβρίου: Ο σεισμός του 1999 αφήνει πίσω του νεκρούς, τραυματίες, άστεγους και ερείπια

cars

«Τουρισμός για όλους»: Βήμα βήμα πως θα μάθετε αν εγκρίθηκε η αίτησή σας

Bury