CARSNEWS
AUTONEWS

Νίκος Αποστολόπουλος: Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας

Από κόσκινο πέρασε ο Νίκος Αποστολόπουλος τα τηλεοπτικά πρόσωπα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» το πρωί της Πέμπτης (06/06).

Αρχικά αναφέρθηκε στο My Style Rocks και το πώς αυτό έχει επηρεάσει την παρουσιάστρια του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας. Η Κατερίνα Καραβάτου δυστυχώς μετά από αυτό βαδίζει στα χειρότερα. Θα τη συμβούλευα να κάνει ό,τι πρέπει για να είναι καλά στα οικονομικά της», σχολίασε ο Νίκος Αποστολόπουλος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα. Καλά θα κάνει η Φαίη Σκορδά να γυρίσει στο πρωινό του Mega, της το είχα πει και πριν πάει στον ΣΚΑΪ», απάντησε σε άλλο σημείο ο σχεδιαστής.

«Είμαστε σε περίοδο φουλ, γάμοι ατελείωτοι, πρόβες, κοστούμια. Ζούμε μια τρέλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος η βάφτιση του μωρού του Ντάνου, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Να τον έχει η Δήμητρα (τον Ντάνο) και να τον χαίρεται», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Εμένα δεν χτυπούσε και πριν το τηλέφωνό μου για την τηλεόραση, αν και παλαιότερα μου είχαν προτείνει διάφορα. Δεν με απασχολεί εμένα πια η τηλεόραση, εκτός κι αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον», παραδέχθηκε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνεντεύξεις, σίγουρα θα μου άρεσε να κάνω μία τέτοια εκπομπή αλλά εγώ θέλω να “κολλάω” τον άλλο στον τοίχο. Ο πρώτος καλεσμένος που θα ήθελα να έχω θα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα τον ρωτούσα γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης παρά ο Αργυρός. Και τον ίδιο και τον Τάιλερ θα τους έντυνα στα λευκά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Related Articles

Στον β΄ γύρο του Μόντε Κάρλο Masters ο Τσιτσιπάς

cars

Η Αριζόνα αναβίωσε νόμο του 1864 για να απαγορεύσει την άμβλωση σε όλες τις περιπτώσεις

Bury

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να την βγάλουμε τον Σεπτέμβριο στην «Ταράτσα του Φοίβου»

cars

Αποκάλυψη Ζούκερμπεργκ: Ο Μπάιντεν πίεσε το Facebook να λογοκρίνει ο,τιδήποτε αφορούσε τον κορονοϊό

Θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός: 1-6 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρασε στους «8» του Conference League

cars

Η Volvo προβλέπει πως το μερίδιο των SUV θα φτάσει το 75%!

cars

Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή του πολέμου έχει επιδεινωθεί, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας

cars

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Fiat 500 Hybrid. Σε εξαιρετική τιμή

cars