CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το non – binary άτομο Ρέιβεν Σόντερς φορά full face μάσκα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ταυτίζεται με τον Hulk

To Ρέιβεν Σόντερς τράβηξε την προσοχή όλων των τηλεθεατών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με την παρουσία του στον προκριματικό.

Το Σόντερς, που προσδιορίζεται ως non binary άτομο, εμφανίστηκε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με μια μάσκα full face αλλά και γυαλιά ηλίου, καθώς έκανε τις προσπάθειές του για να φτάσει στον τελικό. Τα μαλλιά του ήταν βαμμένα πράσινα και μoβ. «Είμαι με πλήρη εξάρτυση», δήλωσε το Σόντερς για όσα φορούσε. «Πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είμαι αυτό που είμαι».

Όταν αγωνίζεται χρησιμοποιεί το alter ego του, αυτό του Hulk, ώστε να αντεπεξέλθει στο στρες που συνεπάγεται ο πρωταθλητισμός. Δηλώνει επίσης ότι ταυτίζεται με τον υπερήρωα στη δύσκολη μάχη του να κοντρολάρει τη δύναμή του.

Το 28χρονο non binary άτομο συνήθισε να φορά μάσκα κατά την πανδημία και συνέχισε και έπειτα από αυτή, ισχυριζόμενο πως το βοηθά να συγκεντρωθεί και να αποφεύγει να μιλά με άλλους ανταγωνιστές που θα μπορούσαν να του αποσπάσουν την προσοχή από τους αγώνες.

Το Σόντερς, που είναι γκέι και μαύρο, σχημάτισε ένα «Χ» με τα χέρια του στο πόντιουμ, όταν κατέκτησε το ασημένιο στο Τόκιο και έχει μιλήσει πολλές φορές για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Related Articles

Μήπως η Hyundai teasάρει το “καυτό” i20 N;

cars

Αυτό είναι το νέο Lexus NX πριν το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Στην Τουρκία η Λίνα Μενδώνη – Παρακολούθησε την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» με τον Τούρκο Υπουργό Πολιτισμού

Bury

Ανανεώνεται με στόχο τη βιωσιμότητα το ID.3 της Volkswagen

cars

Η Μαντόνα αγκαλιά με τον γιο της, Ρόκο Ρίτσι – Ενέδωσε στη μεγάλη τάση του cowboycore

Bury

Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara.

cars

Opel Corsa 1.2T 100 PS. Οι αξίες του είναι μεγαλύτερες

cars

Στο Αιγάλεω ο Δημήτρης Κουτσούμπας – Τι είπε για την υαλουργία «Γιούλα»

cars

Σαν σήμερα 31 Ιουλίου: Η Ελλάδα του 1856 απαγορεύει το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους! – Πέρασαν 154 χρόνια για να επανέλθει το μέτρο