CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου: Δεν με πληγώνει που τελείωσε αυτή η ιστορία

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν της εκπομπής «The 2Night Show». O παρουσιαστής της ΕΡΤ μίλησε για τις σχέσεις του σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου και αν υπάρχει to ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

«Όχι δεν με πληγώνει που έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Και οι δύο νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι θεαματικό ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε» απάντησε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε: «Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμο του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ στα χωράφια του άλλου. Με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση, δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του».

Related Articles

VW Golf. Με πέντε εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

cars

Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο στο Μάλεμε – Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας

cars

Νέα BMW X2 – Στην Ελλάδα την προσεχή Άνοιξη με ηλεκτρικές και θερμικές εκδόσεις

cars

Brabus 700 Widestar με 695 άλογα

cars

Πάνω από τις 1.500 μονάδες στο άνοιγμα του χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας έδειξε το στήθος της πάνω στην σκηνή του Pride: Πήρε το βραβείο «Gay Mom 2024»

Bury

Νέο σύστημα ελέγχων και κυρώσεων για τα ανασφάλιστα οχήματα – Κλιμακωτά πρόστιμα για εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας

Bury

Το σημείωμα της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη σε δέντρο στη ζούγκλα – «Ο σύζυγός μου με έδεσε και είπε ότι θα πεθάνω εκεί»

cars

Η Kia επιταχύνει το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού της.

cars