CARSNEWS
AUTONEWS

Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου – Ο μόνος προοδευτικός λόγος που άκουσα ήταν του Ανδρουλάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι πρώτη φορά δίνει ψήφο στη συγκεκριμένη παράταξη. Παράλληλα, υποστήριξε πως ωθήθηκε στη συγκεκριμένη επιλογή, επειδή ο λόγος του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν «ο μόνος προοδευτικός».

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο μόνος προοδευτικός λόγος που άκουσα, ήταν του κ.Ανδρουλάκη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Ήταν ο μόνος σοβαρός αντιπολιτευτικός λόγος», είπε χαρακτηριστικά στο πλατό του Alpha.

Επίσης, σημείωσε ότι «για να μην παρεξηγηθώ όμως, βλέπω κι εγώ τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τους λόγους που μας οδήγησαν να πέσουμε στα βράχια. Νιώθω όμως, ότι το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη, δεν είναι ίδιο με εκείνο του Γεωργίου Παπανδρέου ή του Σημίτη».

Μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός πως ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις φετινές ευρωεκλογές, αλλά τελικά τον διέγραψαν λόγω παλαιότερων δηλώσεών του.

«Ευτυχώς, απαλλάχθηκα από αυτό. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και το περιεχόμενο της ρητορικής του», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρχαν αυτά τα λάθη, τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, ή τα “θαύματα” στην κολυμπήθρα. Η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων με τον τρόπο που έγινε ή το lifestyle στα μπουζούκια», πρόσθεσε στη συνέχεια, περιγράφοντας ως «θλιβερή ήττα» τα ποσοστά που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Related Articles

Δεν πωλούνται τελικά οι Lamborghini και Ducati.

cars

Ο Στέφεν Κάρι φέρνει στο προσκήνιο τον αναλφαβητισμό με το νεο του ντοκιμαντέρ «Sentenced»

cars

Οι γιορτινές ταινίες και τα αυτοκίνητά τους

cars

Έγκυος η Lady Gaga; Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά που πυροδότησε τις φήμες

cars

Οι Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με drone εναντίον του Τελ Αβίβ

wp_update-GSkibItV

Το teasing της νέας BMW M4 GT3 ξεκινά νωρίς… πολύ νωρίς!

cars

ΤΑΙΠΕΔ: Έπεσαν οι υπογραφές για την αξιοποίηση της Μαρίνας Πύλου

deleted-w9i2FI7l

Σελίν Ντιόν: Φωτογραφίζεται με τους γιους της για την ημέρα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο SPS

cars

Σκυλακάκης: Στους αρνητές της κλιματικής αλλαγής έχουν προστεθεί και οι υποκριτές της κλιματικής αλλαγής