CARSNEWS
AUTONEWS

Σελίν Ντιόν: Φωτογραφίζεται με τους γιους της για την ημέρα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο SPS

Χαμογελαστή, αγκαλιάζοντας τους τρεις γιους της εμφανίστηκε σε νέα φωτογραφία η Σελίν Ντιόν, σε μία σπάνια εμφάνισή της μετά την διάγνωση με σπάνια νευρολογική ασθένεια.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου και έκτοτε έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS», έγραψε η 55χρονη Ντιόν στο Instagram, κάτω από την φωτογραφία στην οποία ποζάρει και με τους τρεις γιους της, τον 23χρονο René-Charles Angélil, και τους 13χρονους δίδυμους Eddy και Nelson.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022 διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person. Η προσπάθεια να ξεπεράσω αύτη την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μία από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μία μέρα στη σκηνή και να ζήσω μία όσο γίνεται πιο φυσιολογιή ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και εσάς», πρόσθεσε.

«Θέλω να στείλω την υποστήριξή μου και το κουράγιο μου σε όλους όσοι πάσχουν από το SPS. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έκλεισε.

Τι είναι το σύνδρομο SPS

Το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman

Related Articles

Η Alpine θυμάται τις παλιές, καλές εποχές με το A110 SportsX Concept.

cars

Η Google τιμά τη Διεθνή Ημέρα της Γης με ένα Doodle

Bury

MV Agusta Superveloce Alpine. Μία ονειρική συνεργασία.

cars

Πρώην υπάλληλος της Tesla «καίει» τον Έλον Μασκ – «Ο αυτόματος πιλότος των αυτοκινήτων της εταιρείας δεν είναι ασφαλής»

cars

Volkswagen ID.7 – Mε έξυπνο σύστημα κλιματισμού

cars

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Fiat 500. Χαμογελά

cars

Skoda Enyaq iV. Πρώτη εμφάνιση στο Tour de France

cars

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη αυξήθηκαν το 2023 χάρη στα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα

cars