CARSNEWS
MOTONEWS

Τέλη κυκλοφορίας & service αυτοκινήτου σε δόσεις χωρίς πιστωτική -Τι πρέπει να κάνεις

Η εορταστική περίοδος απαιτεί έξυπνη διαχείριση του διαθέσιμου μπάτζετ και αυτό αφορά φυσικά και τα όποια έξοδα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας.

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και όλοι κινούνται πλέον σε εορταστικούς ρυθμούς λίγο πριν την έλευση των Χριστουγέννων και των ημερών που θα ακολουθήσουν έως και την πολυαναμενόμενη Πρωτοχρονιά.

Για τους Έλληνες αυτές οι ημέρες είναι από τις πλέον ευχάριστες της χρονιάς αφού είναι ημέρες γεμάτες με δώρα, συναντήσεις με φίλους και συγγενείς και πολλές βόλτες εντός και φυσικά εκτός των τειχών της πόλης.

-

Το τέλος της χρονιάς φέρνει φυσικά μαζί του, εκτός από τα επιπλέον εορταστικά έξοδα και κάποιες λιγότερο ευχάριστες οικονομικές υποχρεώσεις που επιβαρύνουν το πορτοφόλι και τον προϋπολογισμό σε μια κρίσιμη περίοδο και δεν μπορούν να περιμένουν. Για τους οδηγούς των αυτοκινήτων, μεταξύ αυτών των εξόδων είναι φυσικά και τα τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, τα τέλη κυκλοφορίας του 2024, για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, πρέπει να καταβληθούν από τους ιδιοκτήτες έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Με στόχο να περάσουν αυτές οι ημέρες όσο το δυνατό πιο ευχάριστα για όλους και να υπάρχει και έξτρα εορταστικό μπάτζετ (για παν ενδεχόμενο), οι οδηγοί μπορούν πλέον να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και να φροντίσουν για τα πιο συνηθισμένα έξοδα για το όχημά τους έχοντας στη διάθεσή τους το wallet+ της Hellas Direct.

-

Το wallet+ είναι η online πλατφόρμα χρηματοδότησης της γνωστής ασφαλιστικής η οποία λύνει τα χέρια των όλων των οδηγών, ακόμη και εκείνων που δεν έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Hellas Direct.

Με τη χρήση του wallet+ οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτου μπορούν να καλύψουν άμεσα όλα τα σχετικά με το αυτοκίνητό τους έξοδα χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό εφάπαξ ή να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα.

Έτσι μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά, ακόμη πιο σημαντικά ίσως, να πραγματοποιήσουν την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου τους στην ώρα της, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ώστε αυτό να είναι πανέτοιμο και ασφαλές για κάθε είδους γιορτινή εξόρμηση.

Εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους, με το wallet+ οι οδηγοί μπορούν να καλύψουν ακόμη και την αλλαγή των ελαστικών του αυτοκινήτου τους ή τυχόν επισκευές που μπορεί να χρειαστούν μέχρι το ποσό των 2.000 ευρώ.

-

Η Hellas Direct έχει κάνει τη χρηματοδότηση για τους οδηγούς μια πολύ εύκολη υπόθεση αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συμπληρώσουν μια απλή αίτηση online με μερικά στοιχεία για το αυτοκίνητό τους.

Με την έγκριση της αίτησης από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, η Hellas Direct καλύπτει άμεσα τη δαπάνη και οι οδηγοί μπορούν να την εξοφλήσουν σε δόσεις: για ποσά από 501 έως και 2.000 ευρώ σε έξι ή 12 μηνιαίες δόσεις και επιτόκιο ανάλογα με την τράπεζα που έχει επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.

Μάλιστα για ποσά από 20 έως 500 ευρώ η εξόφληση πραγματοποιείται σε τέσσερις ή έξι δόσεις, με επιτόκιο από 0%, με τον οδηγό να αποκομίζει έτσι ακόμη μεγαλύτερο όφελος.

Έτσι, με το wallet+ η Hellas Direct κάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου και την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας πιο εύκολη από ποτέ κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστη την εορταστική περίοδο για όλους.

Related Articles

O πρώτος άνθρωπος που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα

cars

Video – Γιατί «γεμίσαμε» δικύλινδρους εν σειρά και γιατί η KTM ίσως έχει τον καλύτερο

cars

QJMOTOR SRT 800X: Νέα Adventure Bike με τιμή 8.295 €

cars

Best Moto 2023: Έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου

cars

Η custom Harley του πρωταθλητή δική σας με 43.000 ευρώ

cars

Η Harley-Davidson σε μια μηχανή για όποιον παίρνει την περιπέτεια πολύ σοβαρά

cars

Καραμανλής: Κάμερες στις λεωφορειολωρίδες, αυστηρές ποινές για τη ΛΕΑ

cars

Ducati Hypermotard 698 Mono – Σημείο αναφοράς

cars

Πώς μετατρέπεις μια βαριά cruiser σε… γνήσιο streetfighter!

cars