CARSNEWS
AUTONEWS

«Άνθρακας ο θησαυρός» λένε οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου για την έρευνα φοροδιαφυγής

«Δεν υπάρχει φορολογική παράβαση και θα αποδειχθεί», αναφέρουν οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας σε βάρος του καλλιτέχνη για φοροδιαφυγή και τη δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων.

«Επανειλημμένως τον έχουν ψάξει και δεν έχουν βρει το παραμικρό. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εφορία», ανέφερε νωρίτερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την Αρχή, γίνεται ειδική αναφορά σε χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του τραγουδιστή, που σε ένα από τα φορολογικά έτη φέρεται να έχει δηλώσει 50.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται εξαιρετικά χαμηλό για τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη».

«Δεν ισχύει ότι δήλωνε στην εφορία εισόδημα 50.000 ευρώ. Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε κάθε χρόνο 50.000 ευρώ δεν είναι ακριβής», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ο έτερος εκ των δικηγόρων του, Στάθης Μπακάλης, μιλώντας στην εκπομπή του «MEGA», «Live News», για την υπόθεση του εντολέα του, ανέφερε: «Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο της υπόθεσης. Η όποια εικόνα έχει διαμορφωθεί σε επίπεδο έρευνας της Αρχής ή και συντεταγμένου πορίσματος στηρίζεται στην μονομερή θεώρηση των πραγμάτων, όπως τα έχει δει η Αρχή».

«Όσο δεν έχει κληθεί ο ελεγχόμενος να παράσχει στοιχεία και να δώσει τις εξηγήσεις του είναι μια μονοδιάστατη εικόνα», συνέχισε ο δικηγόρος και κατέληξε: «Εκτιμούμε ότι έχουμε τα τεκμηριωτικά έγγραφα, για να αιτιολογήσουμε κάθε οικονομική συναλλαγή σε οποιοδήποτε χρόνο».

Related Articles

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

cars

Νέο Opel Astra. Κάνει το βήμα στη νέα εποχή!

cars

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Λοβέρδου – «Υπήρξε στιγμή στα μνημόνια που είπα “τώρα θέλω να πεθάνω”»

cars

Νέο Seat Leon e-Hybrid. Το πρώτο plug-in υβριδικό της μάρκας με 204 ίππους

cars

Δεν θα μένουν ανασφάλιστοι όσοι έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ μέχρι 100 ευρώ

cars

Δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενή – Γιώργος Λιάγκας: Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνωρίζω το πρόσωπο

cars

Ψηφίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την κλιματική αλλαγή

cars

Η Manthey Racing βάζει το χεράκι της στην Porsche Cayman GT4.

cars

Mercedes-Benz CLA 180d. Μία ντίβα με ουσία.

cars