CARSNEWS
MOTONEWS

Ίσως το πιο ‘επικό’ σώσιμο σε αγώνα μοτοσικλετών -Δείτε το Video

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

S24 AUTO

Ίσως το πιο
Adrian Huertas, WBSK France 2024

Οι κορυφαίοι αναβάτες μοτοσικλετών του πλανήτη επιδεικνύουν κατά καιρούς την επιδεξιότητά τους στην αποτροπή μίας πτώσης, αλλά αυτό που έκανε ο Αντριάν Χουέρτας στο αγώνα του WSBK στη Γαλλία δείχνει σχεδόν απίστευτο.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes (WBSK) βρισκόταν στο Μάνυ-Κουρ της Γαλλίας το περασμένο τριήμερο. Ο Αντριάν Χουέρτας είναι αναβάτης της ομάδας Aruba.it Racing WorldSSP Team στην κατηγορία Supersport, όπου οδηγεί μια Ducati Panigale V2.

Στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών στη γαλλική πίστα, το προηγούμενο Σάββατο (7/9), ο Ισπανός οδηγούσε στη βροχερή άσφαλτο του Μάνυ-Κουρ όταν ξαφνικά ένα τίναγμα της ουράς της Ducati του έμοιαζε αρκετή για να τον ρίξει στο έδαφος.

Όμως, ο Χουέρτας κατάφερε να επαναφέρει την ισορροπία της μοτοσικλέτας του και να σταθεροποιηθεί στη σέλα της. Αλλά οι μπελάδες του δεν σταμάτησαν εκεί: η υψηλή ταχύτητα της μοτοσικλέτας έπρεπε να εκτονωθεί, και ο Ισπανός έκανε ακριβώς αυτό – παίρνοντας στο διάβα του μια διαφημιστική πινακίδα και ελέγχοντας περίτεχνα τη Ducati στην αμμοπαγίδα.

Στο παρακάτω Video μπορείτε να δείτε τη δύσκολη -αλλά με αίσιο τέλος- στιγμή του Χουέρτας στο Μάνυ-Κουρ, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε το πλάνο που τη δείχνει σε πραγματική ταχύτητα για να καταλάβετε πλήρως το επίτευγμα του Ισπανού.

Related Articles

HONDA NT 1100 και ADV 350: Τα πιο αξιόπιστα μοντέλα

cars

Aprilia: Νέα ειδική έκδοση για τις RSV4 Factory και Tuono V4 Factory

Bury

Σοβαρό ατύχημα στον αγώνα κυπέλλου Motocross 2023

cars

Voge CU 525 – Κι άλλες φωτογραφίες εν αναμονή παρουσίασης

cars

Voge 300DS με δώρο εργοστασιακή βαλίτσα αλουμινίου

cars

Τρομακτικό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στον Άλιμο

cars

Greek Mafia: Πώς η ολοκαίνουρια μοτοσυκλέτα πρόδωσε τους εκτελεστές του Σκαφτούρου

cars

Η μοτοσικλέτα που χαίρεσαι και μόνο που τη βλέπεις

cars

Aprilia Tuareg Racing

cars