CARSNEWS
MOTONEWS

Voge 300DS με δώρο εργοστασιακή βαλίτσα αλουμινίου

Το best seller στην κατηγορία των μοτοσυκλετών μέχρι 400 κ.έκ. γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό με την προσθήκη βαλίτσας που αυξάνει σημαντικά τη χρηστικότητά του.

Top Gear TEAM

VOGE 300DS TOP CASE

Η αγορά του δημοφιλούς Voge 300DS συνοδεύεται από την δωρεάν προσφορά της αντιπροσωπείας Mototrend SA. Πρόκειται για μια κορυφαίων προδιαγραφών εργοστασιακή βαλίτσα Top Case χωρητικότητας 40 λίτρων, κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με σημασία στη λεπτομέρεια: όπως για παράδειγμα ιμάντες συγκράτησης, εσωτερική μαλακή επένδυση, προστατευτικά στο εξωτερικό κέλυφος, αντανακλαστικά αυτοκόλλητα, χειρολαβές μεταφοράς καθώς και ανάγλυφο λογότυπο της Voge.

VOGE 300DS TOP CASE

Το μεσαίο μοντέλο της εταιρείας είναι μια μοτοσυκλέτα εξίσου ικανή σε καθημερινή χρήση και εκδρομές. Μια πραγματική Street Adventure που θα κινηθεί με χαρακτηριστική ευκολία σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300 κ.εκ. έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές του Euro5 και αποδίδει 29 ίππους και 25 Nm ροπής. Πίσω από την κατασκευή του 300DS κρύβονται τεχνολογικές εφαρμογές που επιτυγχάνουν κορυφαία οδική συμπεριφορά και ασφάλεια.

Όπως το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το ευμεγέθες ασύμμετρο ψαλίδι, το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch, τα μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενα “μαργαρίτα”, το ανεστραμμένο πιρούνι των 35mm και το ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ με το μοχλικό σύστημα.

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνει φώτα Full LED, διπλή έγχρωμη οθόνη LCD με πλήρεις ενδείξεις, εύκολα προσβάσιμη θύρα USB, υψηλής ποιότητας ανεμοθώρακα που ρυθμίζεται σε ύψος χωρίς τη χρήση εργαλείων, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, μεγάλη προστατευτική ποδιά κινητήρα και σχάρα αποσκευών.

VOGE 300DS TOP CASE

Η τιμή του Voge 300DS προσδιορίζεται στα 3.995 ευρώ και σε αυτή εμπεριέχεται και το Top Case των 40 λίτρων αξίας 300 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: μαύρο, γκρι και κόκκινο. Καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και για την απόκτησή του παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Related Articles

Μια custom μηχανή σαν αυτές που δεν έχετε δει ποτέ

cars

Μια φανταστική μηχανή που φτιάχτηκε μόνο και μόνο για τον… κινητήρα της

cars

Test – KTM 1290 Superduke R EVO: Οδηγούμε στην Γερμανία

cars

Το «Κοράκι» της Hookie είναι μια εκμοντερνισμένη Yamaha του 1981

cars

Ηλεκτρικά ποδήλατα: Αυτή είναι η χρήση τους

cars

KTM 390 Adventure SW: Η Α2 μοτοσυκλέτα με την καλύτερη τεχνολογία

Bury

H μηχανή των… 400.000 ευρώ

cars

Προκλητική σύνδεση Μοτοσικλετιστών με εμπόριο ναρκωτικών σε Video από ρεπορτάζ της ΕΡΤ – VIDEO

cars

Francesco Bagnaia: “Μπορούμε να τα πάμε καλά και στο Montmelò, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις”

cars