CARSNEWS
AUTONEWS

Euroleague: Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός οι διαιτητές του Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (2/5) στο Βελιγράδι για να κάνει το 2-2 στα Play off της Euroleague, η οποία ανακοίνωσε ότι η διαιτητική τριάδα θα είναι αυτή του 3ου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα.

Οι Πράσινοι είναι… στα κάγκελα με τη Euroleague αφού μετά τα παράπονα που είχαν εκφράσει για ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών στον πρώτο αγώνα, στο ΟΑΚΑ, ήρθαν και αυτά στον 3ο αγώνα, στο Βελιγράδι, το βράδυ της Τρίτης (30/4).

Εκεί ο Παναθηναϊκός έχασε με 85-83 στα τελευταία δευτερόλεπτα και είναι πίσω με 2-1, πράγμα που σημαίνει πως ή θα ισοφαρίσει την Πέμπτη και θα ξαναφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ για το 5ο και τελευταίο παιχνίδι ή θα αποκλειστεί.

Σε αυτό το ματς, λοιπόν, η Euroleague αποφάσισε ότι οι διαιτητές θα είναι αυτή της ήττας του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε επίσης παράπονα για κάποια σφυρίγματα.

Όπως και να έχει, ο Ίλια Μπελόσεβιτς από τη Σερβία, ο Μεντί Ντιφαλά από τη Γαλλία και ο Μίλαν Νέντοβιτς από τη Σλοβενία θα είναι η διαιτητική τριάδα στο Μακάμπι – Παναθηναϊκός και ευχή όλων είναι να μην υπάρξουν ξανά αποφάσεις που θα προκαλέσουν νεύρα και ενδεχομένως θα επηρεάσουν και το αποτέλεσμα.

Related Articles

Mercedes-Benz Vans & Trucks Safety Weekend. Oλοκληρωμένη εμπειρία

cars

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική συναντά τη Βικτώρια – Ποια είναι η αντίδρασή της;

cars

VW Arteon Shooting Brake. Αποκαλύφθηκε πρόωρα

cars

Renault: Πολύ κοντά στην Toyota αναφορικά με το κόστος του υβριδικού συστήματος.

cars

Skoda Scala Monte Carlo. Συνεχίζει την παράδοση.

cars

Bentley Continental GT Speed Convertible. Ανοιχτή και γρήγορη!

cars

Το Toyota Century cabrio είναι ένα κυριολεκτικά, αυτοκρατορικό αυτοκίνητο!

cars

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς 2023: Νικητής το Kia EV6 GT

cars

Taraschi Berardo. Μία BMW i8… λίγο διαφορετική!

cars