CARSNEWS
MOTONEWS

Προκλητική σύνδεση Μοτοσικλετιστών με εμπόριο ναρκωτικών σε Video από ρεπορτάζ της ΕΡΤ – VIDEO

Σε μια δημοσίευση της ΛΕ.Μ.Α.Ν. (Λέσχη Μοτοσικλετιστών Άγιου Νικολάου Κρήτης), διαβάσαμε για μια πραγματικά απαράδεκτη και προκλητική σύνδεση μοτοσικλετιστών με εμπόριο ναρκωτικών από ένα βίντεο που έπαιξε σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η δημοσίευση της ΛΕ.Μ.Α.Ν.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι μετά από τόσους και τόσους αγώνες και προσπάθειες ετών από λέσχες, συλλόγους και ομοσπονδία, ώστε να αποσυνδεθεί -επιτέλους- στα μάτια των απλών και άσχετων με το αντικείμενο πολιτών η μοτοσικλέτα και οι μοτοσικλετιστές από κάθε είδους παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές, το ίδιο το δημόσιο ενημερωτικό κανάλι επιμένει εν έτει 2023 να προκαλεί εντελώς αβάσιμους συνειρμούς, “επενδύοντας” οπτικά ένα ρεπορτάζ για τα ναρκωτικά και τις ολέθριες συνέπειές τους στους νέους -κυρίως- ανθρώπους, με ένα βίντεο με “μηχανόβιους” (όπως έλεγαν παλιά) , χωρίς καμιά προφανή και αιτιολογημένη σύνδεση μεταξύ τους.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα τρία δημοσιεύματα της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο και πουθενά δεν προκύπτει καμία σύνδεση αυτών που κατηγορούνται με μοτοσικλέτες η μοτοσικλετιστές, αλλά παρόλο αυτά ο «κίτρινος δημοσιογράφος» που έφτιαξε ο βίντεο που επένδυσε την ρεπόρτερ φρόντισε να πάει στην μαύρη εποχή περασμένων δεκαετιών που οι μοτοσικλετιστές είχαν συνδεθεί με παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Με ελαφριά την καρδία λοιπόν δεν τους ενδιαφέρει να σπιλώσουν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που οδηγούν μοτοσυκλέτα σε ένα ρεπορτάζ που καταδεικνύει το ήθος της δημοσιογραφίας που διέπει τις μέρες μας και δυστυχώς το είδαμε από το κρατικό κανάλι που υποτίθεται πως έχει κάποια σοβαρότητα και ήθος.

Θα πρέπει η Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και οι Μοτοσυκλετιστικές Λέσχες να μην μείνουν με σταυρωμένα χέρια και να αντιδράσουν. Το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι καταγγελίες τόσο στην ΕΡΤ αλλά και στους δημοσιογραφικούς συνδέσμους και να καταδικαστεί αυτή η τακτική της αυθαίρετης αμαύρωσης και κάπου να μπει ένα στοπ.

Κύκλωμα ναρκωτικών με θύμα 16χρονη: Στον εισαγγελέα 5 συλληφθέντες – Γιατί της έδωσαν «δόση πειραματόζωου»

Βύρωνας: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για το κοκτέιλ ναρκωτικών στην 16χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Related Articles

Honda: Σύστημα έκτακτης ανάγκης και εντοπισμού ατυχήματος

cars

Ο Mr. Martini αφήνει τη σφραγίδα του σε μια Triumph του 1996

cars

Ρέθυμνo: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο -Έχασε το πόδι του

cars

Έτοιμη να κάψει καρδιές η Voge DS525X στην έκδοση Black Knight που έρχεται σε τιμή- έκπληξη

cars

Voge 300DS adventure: Με μόλις 8 ευρώ τη μέρα παίρνεις μοτοσυκλέτα

cars

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

cars

Αφιέρωμα – Νέα μοντέλα Peugeot 2023

cars

Honda E-Clutch: Η νέα τεχνολογία της Honda στις μοτοσυκλέτες

cars

Η Daytona θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Bury