CARSNEWS
AUTONEWS

Ακυρώνεται η έκθεση της Γενεύης λόγω κορωνοϊού;

Η Ευρώπη αρχίζει να νιώθει τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και καθώς τα κρούσματα πληθαίνουν σε πολλές χώρες, αρχίζει επίσης να προφυλάσσεται ώστε να μην υπάρχει κάποια ραγδαία έξαρση. Στην Ιταλία, τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 600 με τον αριθμό των θυμάτων να έχει φτάσει τους 17 ενώ ούτε χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αγγλία, η Αυστρία, η Σουηδία και φυσικά η Ελλάδα δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστες. Με αυτά τα δεδομένα, ο Υπουργός Υγείας της Ελβετίας,  Alain Berset ανακοίνωσε σήμερα πως απαγορεύονται διοργανώσεις που περιλαμβάνουν την προσέλευση άνω των 1.000 ατόμων.

Με βάση την τρέχουσα κατάσταση και την εξάπλωση του κορωνοϊού, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο κατηγοριοποίησε την κατάσταση στην Ελβετία ως “ειδική” όσον αφορά στον νόμο που σχετίζεται με τις επιδημίες.

Η απαγόρευση ισχύει άμεσα και θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου που σημαίνει ότι, κατά πάσα πιθανότητα, η Διεθνής Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης που λαμβάνει χώρα στην Palexpo της ελβετικής πόλης από τις 4 Μαρτίου έως και τις 15 του ίδιου μήνα, ακυρώνεται. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Palexpo δεν επιβεβαιώνει σε αυτό το σημείο την ακύρωση, αναφέροντας πως δεν έχει λάβει επίσημη πληροφόρηση από τις αρχές και κατά συνέπεια, δεν μπορεί να σχολιάσει επί του θέματος. Πηγές από δύο ξεχωριστούς εκθέτες πάντως, δήλωσαν ότι τους ανακοινώθηκε πως η έκθεση δεν θα διεξαχθεί.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φεύγεις για Πάσχα; Το απίθανο κόλπο για να πακετάρεις τη βαλίτσα

Bury

Σκρέκας: Ο πληθωρισμός αποκλιμακώνεται, τα μέτρα αποδίδουν – Η μάχη κατά της ακρίβειας συνεχίζεται

Bury

Continental. Καινοτομεί προς όφελος των οδηγών

cars

Kosmocar– Volkswagen – Προσφέρει δωρεάν service για τα ID.3, ID.4 και ID.5

cars

Νέα προσπάθεια για κατάπαυση του πυρός – «Αν συνεχιστεί η επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα δεν υπάρχει συμφωνία» διαμηνύει η Χαμάς

Bury

Ευρωεκλογές 2024: «Το επιχείρημα του να “επιστραφούν οι έδρες” του Κασσελάκη είναι βαθιά υποκριτικό» λέει ο Νασος Κασσελάκης

Bury

Χρησιμοποίησα τη skincare τεχνική «με τη φορά του ρολογιού» και δεν έχω ούτε μία ρυτίδα στα 40 μου

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν την pole position στο πρώτο γκραν πρι της χρονιάς

cars

Το νέο VW Golf αποκαλύπτεται μέσω των επίσημων σκίτσων.

cars