CARSNEWS
AUTONEWS

Αναστάτωση σε συγκέντρωση του ακροδεξιού γάλλου πολιτικού, Ζορντάν Μπαρντελά, από γυμνόστηθες ακτιβίστριες

Τόπλες ακτιβίστριες, με το σύνθημα «φεμινιστική Ευρώπη, όχι φασιστική» ζωγραφισμένο στο στήθος τους, προσπάθησαν να προκαλέσουν ένταση κατά τη διάρκεια ομιλίας του Ζορντάν Μπαρντελά, του εκλεκτού της Λεπέν, στο Παρίσι.

Ο Μπαρντέλα, ο κορυφαίος υποψήφιος για το ακροδεξιό Εθνικό Κόμμα της Γαλλίας, είχε ξεκινήσει την ομιλία του στο Palais des Sports, όταν οι δύο ακτιβίστριες τον διέκοψαν. Οι γυναίκες σηκώθηκαν όρθιες και φώναξαν «για μια φεμινιστική, όχι φασιστική, Ευρώπη», πριν οδηγηθούν από την ασφάλεια εκτός του χώρου.

Βίντεο δείχνει άντρες της ασφάλειας να αρπάζουν τις γυναίκες από τα χέρια και τα πόδια τους και στη συνέχεια να τις σέρνουν στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων.

Πλάνα που τραβήχτηκαν έξω από το Palais des Sports δείχνουν τις γυναίκες να βρίσκονται στο έδαφος, περικυκλωμένες από αστυνομικούς. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν έχουν αποδοθεί κατηγορίες στις ακτιβίστριες, σύμφωνα με την Dailymail.

Ο 28χρονος Μπαρντελά ανέλαβε το ακροδεξιό κόμμα National Rally (RN) το 2021 και προβλέπεται να κερδίσει περίπου το 30 τοις εκατό των ψήφων στις ευρωπαϊκές εκλογές αυτής της εβδομάδας. Το RN κατέχει κυρίαρχο προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ακολουθεί η Βαλερί Χάγκερ, σύμμαχος του κεντροδεξιού προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, η οποία είναι δεύτερη σε πρόθεση ψήφου με 16%.

Η δεξιά αντιπολίτευση Les Republicains και η ακροδεξιά Reconquete παρέμειναν κάτω από το όριο του πέντε τοις εκατό που απαιτείται για την εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Related Articles

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 9/3/2024

cars

Ares Design Wami Lalique Spyder. Και τώρα, κάτι διαφορετικό.

cars

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεχόμουν bullying, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

cars

Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024 – Στις 14 Μαϊου η κεντρική εκδήλωση

cars

«Το Ισλαμικό Κράτος επιχείρησε τους τελευταίους μήνες να διαπράξει πολλές τρομοκρατικές ενέργειες στη Γαλλία» λέει ο Μακρόν

cars

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε σε ποιο μέρος του σώματός της έχει κάνει αισθητική επέμβαση

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν την pole position στο πρώτο γκραν πρι της χρονιάς

cars

«Επιτρέπονται μόνο κομψές γυναίκες»: Οργή για πινακίδα σε γυμναστήριο

cars

Citroen. Διευκολύνει την απόκτηση αυτοκινήτου

cars