CARSNEWS
AUTONEWS

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δεχόμουν bullying, με έριχναν στις λάσπες και μου κολλάγανε τσίχλες στα μαλλιά

Για το bullying που δεχόταν ως μαθήτρια μίλησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

«Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα… Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, όπου δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ προστατευτικοί. Νομίζω όμως ότι, επειδή δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, κάπως με είχαν παραγκωνίσει» είπε το μοντέλο στην εκπομπή εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου υπερωρίες. Να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές» περιέγραψε.

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω και δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει οποιοδήποτε παιδί. Αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μην βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους» κατέληξε  Έβελυν Καζαντζόγλου.

Related Articles

Audi RS Q8. Ταχύτητα και πολυτέλεια σε αρμονία.

cars

Video: Να οι επιπτώσεις του «μαύρου πάγου»

cars

Η McLaren απολύει σχεδόν το 1/3 του προσωπικού της!

cars

Οι δοκιμές της Ferrari Purosangue συνεχίζονται.

cars

40 χρονια Quattro από την Audi. Ηταν η μεγάλη αλλαγή

cars

Ford Kuga– Δεν βρίσκεται τυχαία στη κορυφή των πωλήσεων

cars

Ο ηγέτης που έλαβε τα «κλειδιά» του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Τουρκίας

cars

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νεαρός στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

cars

Μercedes. Παραμένει στη κορυφή

cars