CARSNEWS
AUTONEWS

Ανδρουλάκης: Σπάσαμε τη γαλάζια κυριαρχία στον χάρτη και είμαστε δεύτερη δύναμη σε 19 νομούς

Στην «πρωτοφανή» αποχή και την άνοδο της ακροδεξιάς, αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου νιώθει ότι το πολιτικό σύστημα του έχει γυρίσει την πλάτη και έκανε το ίδιο. Δεν συμβιβάζομαι με αυτό. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η πολιτική να δίνει λύσεις και να γοητεύει» τόνισε.

«Η ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά, πρέπει να προβληματίσει όλους και κυρίως την κυβέρνηση. Σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ έχει υποστεί βαριά ήττα χάνοντας 14 μονάδες από τις εθνικές εκλογές. Αποδοκιμάστηκε η περιφρόνηση που δείχνει σε βασικά προβλήματα και τιμωρήθηκε η ασυδοσία της και η αλαζονεία της» υποστήριξε.

«Θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, προτεραιότητα πριν τις εθνικές να έχουμε διαμορφώσει την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Σε τρίτη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση, αυξήσαμε σταθερά τα ποσοστά μας. Σπάσαμε τη γαλάζια κυριαρχία στο χάρτη και είμαστε δεύτερη δύναμη σε 19 νομούς» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Related Articles

Ford E-Tourneo Custom- με κορυφαίους χώρους, επιδόσεις και premium τεχνολογία

cars

Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα.

cars

BMW X1 xDrive 25e. Στο «ρεύμα» της εποχής

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/6/2024

cars

Το συγκρότημα Piknik απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα

cars

BMW X1 xDrive 25e. Στο «ρεύμα» της εποχής

cars

Σε εξέλιξη η τελετή αφής του Αγίου Φωτός στoν Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα – Το απόγευμα θα φτάσει στην Ελλάδα

cars

Σαν σήμερα 12 Μαΐου: Οι Rolling Stones ηχογραφούν το «Satisfaction» – Το «είδε» στον ύπνο του ο Κιθ Ρίτσαρντς πριν 29 χρόνια

cars

FiatProfessional. Με εγγύηση 200.000 χλμ.

cars