CARSNEWS
AUTONEWS

Ανησυχία Ομπάμα για τον Μπάιντεν μετά την καταστροφική εμφάνιση στο ντιμπέιτ – Το τηλεφώνημα και οι συμβουλές

Ο Τζο Μπάιντεν πληρώνει βαρύ τίμημα για το καταστροφικό ντιμπέιτ κόντρα στον Ντόναλντ Τραμπ, με τις φωνές αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του να πληθαίνουν καθημερινά και να χάνει στενούς συμμάχους, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο τέως Αμερικανός πρόεδρος από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε τα προβλήματα στην προεκλογική καμπάνια του Μπάιντεν, όμως αποφάσισε να στηρίξει μέχρι τέλους τον πρώην αντιπρόεδρο του και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο, τώρα με τα νέα δεδομένα, φέρεται να αναθεωρεί και να προτρέπει άτυπα σε αντικατάστασή του, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί ή τουλάχιστον να μην καταποντιστούν στις εκλογές.

Η Washington Post έγραψε πως ο Ομπάμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο μετά την τηλεμαχία και του πρόσφερε την υποστήριξή του ως προσωπικός του σύμβουλος του.

Εντούτοις, η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα φέρεται να ανέφερε ότι ο Ομπάμα εξέφρασε έντονες ανησυχίες, σημειώνοντας ότι δεν βλέπει πως οι Δημοκρατικοί θα καταφέρουν να κερδίσουν τους Ρεπουμπλικάνους μετά το στραπάτσο στο ντιμπέιτ.

Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ευγνώμων για την ακλόνητη υποστήριξη του πρώην προέδρου Ομπάμα από την αρχή αυτής της εκστρατείας ως ισχυρός αγγελιοφόρος στους ψηφοφόρους και ως έμπιστος σύμβουλός του», έγραψε η Λόρεν Χιτ, εκπρόσωπος της εκστρατείας Μπάιντεν, σε δήλωση της.

Σημειώνεται, ότι ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τους Δημοκρατικούς κυβερνήτες προκειμένου να τους καθησυχάσει για την πνευματική του διαύγεια και τις ικανότητές του ως υποψήφιος του κόμματος για τον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, κυκλοφορούν διάφορα ονόματα για τους πιθανούς διαδόχους του, με ένα από αυτά να είναι του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο οποίος κάποτε ήταν παντρεμένος με την αρραβωνιαστικιά του γιου του Τραμπ.

Related Articles

Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher του κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

wp_update-GSkibItV

Νέο Hyundai i10. Ασφαλές και με υψηλή τεχνολογία

cars

Η AMG είναι έτοιμη για την πανίσχυρη, υβριδική GT 4-Door.

cars

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Eurojackpot 15/03/2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα 17.000.000 ευρώ

cars

Hennessey Maximus. Γιατί, τι είναι ένα pickup αν δεν έχει 1.000 άλογα;

cars

«Κυκλοφορούν με μαχαίρια» – Τι δήλωσε ο 15χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Bury

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για την «επέτειο» των τριών χρόνων που κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο

cars

Στις 18 Φεβρουαρίου το νέο Honda HR-V.

cars