CARSNEWS
AUTONEWS

Αντέδρασαν σε εκπομπή με τις δηλώσεις Κασσελάκη: «Προσευχόταν να μην είναι γκέι; – Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

«Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Fipster και προκάλεσε αντιδράσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του εξέφρασαν τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντέδρασαν στον αέρα του Mega με τις δηλώσεις του – «Προσευχόταν να μην είναι γκέι;» – «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

«Τι να σχολιάσουμε τώρα σε αυτό το κομμάτι;», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Πραγματικά, εγώ στο άκουσμα αυτής της δήλωσης, δεν ξέρω τι να πρωτοπιάσω. Το ότι προσευχόταν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι, λες και είναι ασθένεια το να είσαι γκέι; Συνήθως προστρέχουμε στους Αγίους για να μας βοηθήσει στην υγεία μας. Ζητά τη βοήθεια του Αγίου για να μην είναι γκέι;».

Ο Πάνος Κατσαρίδης πρόσθεσε: «Προφανώς τον πίεζε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει, λόγω του περίγυρού του, λόγω της κοινωνίας; Προφανώς αυτό ήταν το θέμα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε επίσης: «Και τέτοιες απόψεις θεωρώ εγώ ότι δεν είναι σωστό να ακούγονται. Το να προσεύχομαι να μην είμαι γκέι;  Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι ξένο προς την αριστερά, η σύνδεση με την εκκλησία, οπότε και μόνο του αυτό να το λέει ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τους λόγους του. Ψηφοθηρικά μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εμένα μου χτυπάει άσχημα το ότι για να μην είμαι γκέι, προσεύχομαι στους Αγίους».

Related Articles

Νόσος των τρελών αγελάδων σε αγρόκτημα στη Σκωτία – Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα από την κυβέρνηση

cars

Μία ηλεκτρική έκδοση της G-Class είναι πρακτικά αναπόφευκτη.

cars

Skoda Kamiq Scoutline. Περιπετειώδες… τουλάχιστον εμφανισιακά!

cars

GMC Hummer. Το ηλεκτρικό super-pickup του μέλλοντος.

cars

Οι κατασκευαστές βλέπουν επανεκκίνηση τον Μάιο…

cars

Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback;

cars

Εφορία: Πώς δηλώνονται οι δόσεις δανείων και πιστωτικών καρτών

Bury

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Με υπευθυνότητα στην μάχη για την πανδημία COVID-19

cars

«Χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας» – Η απάντηση Κούγια στον Κασσελάκη και «σε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θυμάμαι το όνομά του»