CARSNEWS
AUTONEWS

Αποχώρησε ενοχλημένος από συνέντευξη στο BBC ο Τζόκοβιτς – Η ερώτηση που τον έκανε έξαλλο

Οι συνεχείς ερωτήσεις για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τους θεατές του Γουίμπλεντον έκανε έξαλλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που σηκώθηκε και έφυγε από συνέντευξη που έδινε στο BBC.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σέρβο τενίτσα ήταν μια ερώτηση για το αν η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του τον βοηθάει να αγωνίζεται καλύτερα.

«Έχεις κάποια άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές; Είσαι προσηλωμένος μόνο σε αυτό ή έχεις ερωτήσεις και για το παιχνίδι;» ρώτησε τον δημοσιογράφο ο Τζόκοβιτς εμφανώς ενοχλημένος.

«Αυτή είναι η τρίτη ερώτηση που μου κάνεις γι’ αυτό. Έχω πει ό,τι είχα να πω».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να φέρει τη συζήτηση στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αυστραλό, Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Σέρβο τενίστα να απαντά μόνο «ναι, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας» και να σηκώνεται να φεύγει από τη συνέντευξη.

Novak Djokovic ‘rightfully’ shows reporter his place #Wimbledon pic.twitter.com/D0QnzBpP2J

— Novak India Fans (@NovakIndiaFans) July 9, 2024

Στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε που του έδωσε και μια θέση στον προημιτελικό ο Τζόκοβιτς αποδοκιμάστηκε ειδικά προς το τέλος από μερίδα του κόσμου και τους απάντησε στην on court συνέντευξη.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στον παίκτη, σε εμένα σε αυτή την περίπτωση, good night, good night (τραβώντας τo oο στη λέξη good)» είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Σέρβος και συνέχισε:«Δεν το δέχομαι. Ξέρω ότι φώναζαν υπέρ του Ρούνε, αλλά είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Ακούστε, είμαι στο tour πάνω από 20 χρόνια, ξέρω όλα τα κόλπα, είναι εντάξει. Θα συγκεντρωθώ στους ανθρώπους που σέβονται, που πληρώνουν εισιτήριο, αγαπούν το τένις και εκτιμούν του παίκτες και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έχω παίξει σε πιο εχθρικό περιβάλλον, πιστέψτε με, δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Αισθάνομαι περίφημα στο court, παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά. Θα προπονηθώ αύριο και θα αναλύσω το ματς».

Related Articles

«Κονταίνει» τις νέες οικοδομές το υπουργείο Περιβάλλοντος

cars

Έγραψε ιστορία ο Λιονέλ Μέσι: Έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Bury

Ford Mustang Mach-E. Είναι πραγματικότητα

cars

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν συμφωνία για τους ομήρους και προκήρυξη εκλογών

deleted-w9i2FI7l

Aυτές οι προσιτές τσάντες με επώνυμη υπογραφή που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

cars

Πατέρας εφήβου – δράστη μακελειού σε σχολείο του Μίσιγκαν κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

cars

Η Nissan στον 24ωρο αγώνα αντοχής Fuji

cars

Η νέα S-Class φέρνει και τους πρώτους αερόσακους πίσω επιβατών!

cars

Nissan LEAF. Στην υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

cars