CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά

Τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που αντικρίζει κάποιος στην εμφάνισή μας. Το πόσο όμορφα, χτενισμένα και περιποιημένα είναι τα μαλλιά μας μπορεί να επηρεάσει ολόκληρη την ψυχολογία μας. Διότι, ως γνωστόν, αν δεν «συνεργάζονται» μαζί μας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, η μέρα ξεκινάει στραβά.

Και μπορεί να μην κατορθώνουμε να έχουμε πάντα το τέλειο χτένισμα, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να έχουμε πάντα λεία και λαμπερά μαλλιά, με μεταξένια υφή.

Υγιεινός τρόπος ζωής

Η εμφάνιση των μαλλιών, όπως και του δέρματος και των νυχιών μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής μας. Η ποιότητα της διατροφής, του ύπνου και της γενικότερης καθημερινότητάς μας αντανακλάται στην εμφάνισή μας. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Καλή επιλογή κομμωτή

Ο κομμωτής μας μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχός μας, αν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών μας και μπορεί να τα περιποιηθεί όπως τους αρμόζει. Όταν δε, πρόκειται για τεχνικές επεξεργασίες, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην επιβαρύνει την τρίχα μας χωρίς λόγο.

Δημιουργία ποιοτικής και σταθερής ρουτίνας

Όπως και με τη φροντίδα του προσώπου, έτσι και με τη φροντίδα των μαλλιών πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικές και να ακολουθούμε την ρουτίνα φροντίδας μας καθημερινά. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια θα κάνει την αλλαγή. Δεν ξεχνάμε στο τέλος του λουσίματος να ξεπλένουμε τα μαλλιά με κρύο νερό για έξτρα λάμψη και κλείσιμο στα λέπια.

Styling με σεβασμό

Πριν από το styling με θερμότητα, εφαρμόζουμε πάντα κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν, ενώ ανάμεσα στα στυλιζαρίσματα φροντίζουμε να αναζωογονούμε τα μαλλιά με προϊόντα περιποίησης όπως μάσκες, θεραπείες και έλαια στο μήκος και στις άκρες.

Related Articles

Δανάη Μιχαλάκη: Δεν είχα καταλάβει ότι είχα πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», δεν πίστευα ότι θα με πάρουν

Bury

Ηλικιωμένη γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο Διαγόρας – Είναι καλά στην υγεία της

Η Brabus μετατρέπει την G-Class σε ένα pick-up 800 ίππων!

cars

Ολυμπιακός: Οι επόμενοι σταθμοί των ευρωπαϊκών τροπαίων

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Rally Monte Carlo Historique: Les Grecs – Ελληνικά πληρώματα ετοιμάζονται να αναχωρήσουν

cars

Έφεση κατά της απόφασης αθώωσης των δύο υπευθύνων γηροκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε εκδηλωθεί συρροή κρουσμάτων κορονοϊού

Bury

Η Toyota υποστηρίζει τις εκθέσεις αυτοκινήτου!

cars

Νέο Kawasaki Versys 1000 S. Aνανεωμένο

cars